Välkommen hem

Kategori: Allt möjligt

Om ni inte förstått det så är jag återigen hemma i skogen. Det är där jag oftast spenderar mina helger. ("Helg? Vadå helg?" täker ni säkert nu. Har kvinnan blivit sinnesförvirrad? Nono, för det första kan man inte bli något man redan är och för det andra så är jag ledig imorgon. Japp LEDIG! Fett coolt. Typ.)

Min välkomstkommité var dock inte så mycket att hurra över denna vecka. Den bestod av...
...
...
...
...
zero personer.
Jag fick sitta en halvtimme på en jävligt kall trappa och läsa en bok på engelska(!) innan min mor plockade upp mig. (Jao, jag bor till och med utanför Sverige minsta kommuns centrum. Vad blir det då liksom? Sveriges pygmeeigaste by? Kind of nada.)

Nej, dags att gå och tvinga familjen att gottgöra mig.
Kanske med lite fotmassage.

Heddå


Min fina lilla pygmeé-by

Kommentarer

 • pelle säger:

  Nice med ledig fredag, hörru! härligt, härligt! ;D  Och du, Kändisdjungeln var åtminstone nytt för iår och det är ju inte Idol. Sen en sak till - du kollade väl inte på det programmet? ;P

  2009-10-02 | 13:01:11
  Bloggadress: http://pellespersonliga.se
 • MATILDA säger:  sv. Okej, jaa dit tycker jag du kan fara på den matchen! ;) Haha, vill fara dit jag också, men har inte råd (pengarna försvinner då ja ska till Umeå imorn), också tar det ett bra tag innan man är hemma då man bor +2 timmar till om man jämför med Ume :/ Hehe, men ja måst snart fara på bortamatch!

  2009-10-02 | 14:21:37
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/
 • Jossan säger:

  hon är fett bra

  2009-10-02 | 15:25:03
  Bloggadress: http://josselimini.blogg.se/

Kommentera inlägget här: