Ingen är väl egentligen förvånad, nej

Kategori: Allt möjligt

Igår tog jag min kära mors bil och körde till närmsta mack för att tanka. Jag klev ur, skruvade loss det röda lilla tanklocket och la det så fint på taket. Jag tog de tre stegen till kortautomaten, matade in plastbiten, knappade in koden och valde pump 5 på skärmen.

Därefter hakade jag loss munstycke och slang från sitt fäste och placerade grejsimojset i bilen. Tryckte in handtaget hårt för att få maximal speed på bränsletillförseln. Fast seeeeeeeeeegt gick det och där stod jag och tänkte "Snälla, rara, söta lilla bil, kan du vara full snart?" Men se nej, det tänkte inte bilen vara. Den bara slukade och slukade mer och mer bensin och där stod jag med gråten i halsen och såg hur mina pengar liksom forsade iväg rakt ner i tanken.

När så tankhelvetet mot all förmodan slutligen fyllts var jag så upprörd över hur mycket bränsle biljäveln slukat att jag bara satte mig i förarsätet och brummade iväg. Brummade och brummade ett par kilomter, tills jag insåg FAKTUM: JAG GLÖMDE SÄTTA FAST TANKLOCKET

Vände tillbaka, tittade noga efter vägen, inget tanklock. Klev ur bilen, gick runt i rondellen närmast macken, inget tanklock. "Jahaja, så nu ska alltså mina surt förvärvda slantar glida ur bilen. Bara för att jag är så förbenat klantig." Tänkte jag. Sen var jag tvungen att fara till jobbet.

PS. Bensinen läckte ej ut, dock fick jag köpa ett nytt tanklock idag för 130 kr. Kan ha varit den trevligaste utgift jag någonsin betalt. Eller inte.

HeddåBilden säger allt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: