Två. Min första kärlek

Kategori: Allt möjligt

Jag blir lite blyg och generad bara av att läsa rubriken idag. Jag har nämligen en aning svårt att prata om känslor och liknande ting. Fast om man jämför med när jag var liten och hur jag är idag måste jag erkänna att jag gjort enorma framsteg.

Jag kan ju faktiskt säga "Jag älskar dig." till min fina pojkvän. När jag var yngre kunde jag med mycket stora svårigheter möjligen klämma fram "Ehehe du är snel."

Jaja, till ämnet. Min första kärlek är Tobias. (Mina kära vänner ni kan bara hålla käften, för jag tänker ej räkna några små högstadiefjanterier.) Tobbe the one and only, det är det enda jag säger. Han är lång, stilig, dammsuger när jag säger åt honom och gillar att laga mat. Om man hade en kniv mot strupen skulle man kanske kunna nämna att han gillar att spela dator liiiiite för mycket. Men å andra sidan så gillar ju jag det också, så det jämnar väl ut sig.

Puss och hej från en kärleksfull tjej

HeddåKommentarer

 • J säger:

  Okej, då får ni sluta tracka på mig när jag säger att min rikta pojkvän är the guy från nian! Ni räknar ju också med alla innan det............................................................................................ vill intee :'(

  2012-01-31 | 18:55:02
  Bloggadress: http://kursivt.blogg.se/
 • matilda säger:

  Sött! ;)  sv. Hahah nåh, ja jag är och har alltid varit den korta plutten.. den där "växtperioden" har liksom aldrig kommit

  2012-02-01 | 15:04:59
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/
 • sofia säger:

  jag ska hänga med emma och petra ikväll :( vi ska vara hemma hos mig och senare på kvällen har vi tänkt dra till olles etc. med några fler.

  vad synd att jag inte visste tidigare, hade varit kul att träffa er... :) saknar er  men btw så tycker jag att ni ska boka lördag den 3e mars för då ska vi ha inflyttningsfest! vi ska fixa ett evenemang på fejjan strax, men så ni vet iaf :)

  2012-02-17 | 12:07:52
  Bloggadress: http://sofiaerikasson.blogg.se/
 • Svea säger:

  halååååååå, go on! jag vill läsa seru. och du ligger ju en dag före mig. än så länge ;)

  2012-02-26 | 23:44:01
  Bloggadress: http://sveeahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här: