Sånt som händer....

Kategori: Allt möjligt

I tisdags var jag stressad, på dåligt humör och allmänt less på livet och dess knepigheter. Det enda braiga var egentligen att min kära mor skulle komma och hämta mig efter jobbet. När klockan väl slagit fem nästan sprang jag ut till mitt skåp, kastade på mig min fula, trasiga, fruktansvärda jacka och virade min fina, mysiga, kristin-köpta sjal runt halsen ett varv. Därefter rusade jag med elefantkliv ut genom dörren och hoppade in i min mors nattsvarta Mercedes. 

Ni vet ju att efter att man satt sig i en bil så brukar man stänga dörren. (Japp, jag är säker på att det är så!!!) Så jag gjorde det. Det fanns dock bara ett litet, ynkligt problem.
MIN FÖRBANNADE JACKA HÄNGDE I VÄGEN
Och i den förbannade jackan huserade min älskade mobil. Den låg där så oskyldig och söt och vilade lite, liksom sov. Men ögonblicket efter att jag smällt igen bildörren så slocknade min lille mobils liv för alltid...

Som ni troligen kan se, if you have eyes. Så är det inte bara en spricka. Det är cirka en miljard sprickskruttar. Vilket betyder att om man touchar skärmen så får man glassplitter i fingrarna. OJ VAD SKÖNT DET ÄR!!!!

Jaja. 

Heddå

Kommentarer


Kommentera inlägget här: