Vi är i alla fall bra på att äta

Kategori: Allt möjligt

Ikväll kom tre av mina små flickevänner hit. Booban, Mimmo och Hoffie. Med dessa tjejer har man aldrig tråkigt, men det man framför allt aldrig har tillsammans med dem är en tom och kurrande mage. Idag bjöds det på vickningschips, dip, morötter, gurka, jordnötter och dricka. Dessa attiraljer ställdes fram prick klockan 20.

.....

Klockan 20.25 såg skålarna ut såhär:
Så kan det gå när fyra personer som gillar goda saker ställer fram snackset 1 timme innan den egentliga höjdpunkten på kvällen ens har börjat. Roligast av allt är dock att det är en gurkbit kvar som ni ser på bilden. Denna ensamma lilla gurka låg kvar där enda tills undanstökningen när alla gått hem. Stackars lilla mobbade gurksatan. 

Jaja, Loreen vann och nästa år ska jag åka till Globen, eller vart det nu ska vara. (Jag har älskat Eurovision så länge jag kan komma ihåg. Ett av de starkaste minnena från tävlingen som jag har är från när Danmark vann år 2000. DET TRODDE NI INTE OM EN COOLING SOM MIG VA???)

Heddå

Kommentarer

 • matilda säger:

  Inte okej när det tar slut så snabbt.. Därför ska manvara utrustad med det man tror förbrukas, x3 ;)  Alltså loreen, älskade loreeeeen. Stolt svensk man blev igår alltså!

  2012-05-27 | 17:20:15
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/
 • matilda säger:

  RE: Hehe.. ja bloggen... Då vare det att jag just gett ett litet farväl.

  2012-05-27 | 17:24:09
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/
 • pelle säger:

  Sverige :')

  2012-05-30 | 19:51:43
  Bloggadress: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här: