Duktig flicka

Kategori: Allt möjligt

Jag har sprungit. Hela 6 km. Det är faktiskt mycket för att vara mig. Hur lång tid det tog ska vi dock inte gå in på. Fast jag kan ju säga att det tog tillräckligt lång tid för att jag skulle önska att jag vore död. Vilket det kändes som att jag var när jag äntligen slängde mig på bron här hemma.

Men nu sitter jag här nysprungen, nyduschad och nyäten. Hehe, nyäten. Det blev nästan lite skoj där. Jag menar förstås att jag nyss ätit.

Heddå


Jag känner att det varit rätt skönt att sitta där nu och falla baklänges ner i vattnet

HOCKEY

Kategori: Allt möjligt

Som ni troligen förstår av rubriken så tänkte jag skriva om hockey nu.

SVERIGE VANN FÖR FAAAEN MOT USA IKVÄLL
Det är inte riktigt riktigt. Förlorar man mot Lettland så vinner man inte mot USA. Var är logiken? Hallå liksom!
Fast jag ska inte klaga. De pluttiga små kronorna vände ett jäkla 2-5 underläga till seger 6-5.
Det är ju egentligen bara sådant som händer i mina djupaste hockeydrömmar.

Nu ska jag sova. Fruktansvärt gott.

Heddå

Noll inspiration

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag ingen inspiration. Vilket känns en aning jobbigt när jag borde skriva på min novell i dagboksform. Jag har skrivit ungefär 4 cm lodrätt om man mätar worddokumentet. Vilket ju är en vardaglig sysselsättning, att mäta worddokument alltså. Om ni har några idéer till en novell, bra eller dåliga  spelar ingen roll, så kan ni gärna få dela med er av dem till moi.

Nu ska jag ladda inför fotbollsträningen.
Heddå


Denna tårta fick jag äta av på min födelsedag i Överkalix.
Synd att den är slut. Jag känner att jag behöver en stor inspirerande  bit tårta just nu...

Sova sova hela morgonen

Kategori: Allt möjligt

Jag har sovmorgon till tolv idag. Jag undrar egentligen varför jag är vaken nu. Korkat, mycket korkat.
Fast jag har packat min väska. För ikväll ska jag hem till Bjur och det känns underbaaaaaaart. Vi är nämligen lediga både i morgon och på fredag.

Bara så att du vet Mamma så har jag inte ätit kladdkaka till frukost. Absolut inte.
Så onyttig är inte ens jag.
HEHE

Heddå


Det här är faktiskt min frukost
GOTT

Sanningen bakom kakan

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag ätit av min kaka. Den var gudomligt god. Särskilt med kall mjölk till.
Jag hade tänkt att jag här och nu ska berätta varför jag gjorde denna kaka. Det började nere i stora stadens centrum där jag och mina vänner promenerade omkring. Plötsligt kände vi ett starkt sug efter mat. Men, om man är en fattig student så kan man inte handla middag i stora stadens centrum. Därför ringde jag till mor min som också befann sig i stora stadens centrum. Jag tänkte vara godhjärtad nog att låta henne bjuda mig.
Men det första jag hörde när hon svarade var smask smask. (Hon åt redan)
Jahaja, så gick hon miste om sin chans att bjuda mig. Därför var jag tvungen att cykla hem, laga korv och makaroner med Bo och äta det i stället.  Att äta korv och makaroner är deprimerande när man nästan väntat sig att få äta något mer dregelframkallande.

Så därför bakade jag en kladdkaka. Och åt, och åt, och åt tills jag somnade.
Heddå


Ja, jag är söt när jag bakar kladdkaka.
Eller nä, men min tröja är söt.

Kladdig kaka i stjärnform

Kategori: Allt möjligt

Jag har bakat en kladdkaka. Den ser ut så här:

Nu ska jag äta min kladdiga kaka

Schteeka på stan

Kategori: Allt möjligt

Yes, nu har jag pluggat klart. Typ i alla fall.
Så därför ska jag träffa min vän Bo på staden. Fy sjutton vad jag ska schteeka in this najs väder. Bara på med jackan, upp med dragkedjan till sista dubbelhakan, på med luvan, upp  med solglasögonen ur fickan och så kör man! Solglasögon kan ju faktiskt användas som regnskydd också. Behövs särskilt om man cyklar så fort som moi.

Ja, vad ska jag köpa då. Ni kan ju alltid gissa. Hehe

Heddå


Så här schteeeker jag oavsett väder

Äppelte och smattrande regn

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter i soffan med en kopp äppelte och regnet smattrande utanför, Det här är en bra dag. Jag tror att jag gillar regn. Bara jag slipper vara ute i det längre stunder. Det var i alla fall väldarns roligt att se alla springa till matsalen med jackor över huvudet. Det gick i räcerfart och vattnet bara flög runt knäna på dem. Även på mig.

Nu är jag hemma. Har haft en endaste lektion idag. Samhällskunskap. Fast nu måste jag arbeta mec historia, matte och en franskauppgift  här hemma. Mysigt, eller inte.

Heddå


Yeah,

Hääälväitet så dåligt

Kategori: Allt möjligt

Jag har ont i själen. Detta på grund av Tre Kronor inte ens klarar av att vinna mot Lettland. Fast det är ju i och för sig en förlängning kvar. Men vem bryr sig, man ska för i hääälväitet sätta segerpucken innan full tid.

Annars har jag promenerat i trasiga jeans, ätit jävligt mycket kaviar och en halv påse popcorn ikväll. Förstå se trevligt.

Heddå


Mer intressant än Tre Kronor, definitivt

Jag ser ut som far min

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag klippit mig. Själva klippningen syns väl inte direkt. Det är mer mitt krull man ser. Mitt krull som tydligen bara väljer att komma fram under frisörens skapande händer. Jag får nämligen aldrig till något själv.
Jag har alltså inte permanentat mig. Detta krull är en gen från min far, så nu är jag läskigt lik honom. Om det är bra eller dåligt kan jag inte riktigt bestämma mig för. Hehe

Annars så har jag köpt en hårinpackning värdig Blondinbella och stoppat in en tvätt i maskinen, vilket nyss nämnda tjej aldrig skulle göra. Eller, vad vet jag egentligen. 

Heddå


Detta är raka motsatsen till hur jag ser ut nu.
Now I´m curly and darkhaired (Ja, min engelska är ringrostig) 

Troschock

Kategori: Allt möjligt

Ibland utsätter jag mig själv för de mest pinsamma sakerna. Som att visa trosorna för  halva skolan klockan 08.15 en måndagsmorgon. Eller det var nog inte halva skolan. Det var snarare en två-tre stycken som såg mig hoppa av cykeln och showa halva baken. Men det kunde ha varit halva skolan, om alla hade varit tidiga och fått för sig att sätta sig på stenmuren och invänta moi. Fast nu gjorde de ju turligt nog inte det.

Min troschock fick mig att fundera över något. Varför är det egentligen så farligt att visa trosorna, genom ett par strumpbyxor dessutom? Man kan ju gå omkring halvnäck med bikini lite varstans på sommrarna.
Nej, fram för mer troschocker säger jag! Fast jag avstår nog att utföra dem ändå.
Heddå


Bikinisar så långt ögat kan nå

Grillkrydda är mitt allt

Kategori: Allt möjligt

Ibland har jag vissa mindre vanliga saker för mig måste jag erkänna. Som att krydda mjölken med grillkrydda. Det är nämligen så att jag hyser en djup och innerlig kärlek för denna obeskrivligt goda krydda.
Nu kanske det var en lite överdrift att krydda mjölken. Fast äckligt blev det ju inte. Men det passar sig nog ändå bättre att krydda t ex kyckling. Kyckling som vi för övrigt åt till middag.

Ikväll har jag även hunnit med att springa, skratta åt alla klantarslen i Wipeout och diskuterat viktigheter med Svea.
Så nu ska jag schlööööööa här och sedan sova. Natti natti

Heddå

Hehe

Schteka falukorv

Kategori: Allt möjligt

Jomenhej vad bra jag är på att plugga. Eller så är jag sämst i världshistorien. Välj själva.
Detta är vad jag har gjort:

- Schteeeeeeekt som sejtn på balkongen
- Läst Cosmopolitan på balkongen
- Ätit citronkaka på balkongen
- Glott på Gossip Girl i fåtöljen
- Ätit en kiwi i fåtöljen
- Schteeeekt som sejtn på balkongen

Och slutligen har jag inspekterat mina axlar i spegeln. De har antagit en mindre vacker röd nyans.
Nu ska jag börja fundera på middag. Kanske falukorv. Jag kan ju alltid schteeeka den på balkongen.

Heddå


Så här mycket schteeekte jag i England last year

Ledsamhetens dag

Kategori: Allt möjligt

Idag är jag ledsen. Det kan bero på att jag sagt mig själv att jag måste plugga. Jag  hatar mig själv innerligt mycket just nu. Varför säga en sådan infernaliskt osmart sak?
Dessutom är det oförskämt bra väder ute. Klarblå himmel och ca 40 grader i skuggan skulle man kunna tänka sig.

Jag ska i alla fall gå på ICA snart. Behöver nämligen en tjejtidning till mitt pluggande. Kommer även att behöva ett avsnitt av ett riktigt tjejprogram också. Typ Gossip Girl.
Detta är sant. Jag ljuger inte. Även om det låter så.

Heddå


HEHE, låt mig kräkas

Blek och fin

Kategori: Allt möjligt

När man ser mig kan man få för sig att jag mestadels sitter inne varje sekund av dygnet. Men det beror faktiskt på att jag anser att det är kul att blända folk med min blekhet. Fast idag har jag dock lättat på detta en aning och suttit ute med min vän och stekt på balkongen i mina röda stekarglasögon. Jag kände mig dödligt cool.

Allra bäst känns dock att vi snart ska ner på stan och äta Subway-macka. Subway-macka är livet på en pinne, vilket betyder att det är underbart. Efter mackan ska vi på Hamnis och lyssna på livemusic hela kvällen. Så ni får klara er utan mig. Buhu

Heddå


Längst fram i bild ser ni min stekiga vän Bo.

Shoppa loss

Kategori: Allt möjligt

Snart ska jag ta en cykel och cykla ner på stan med min vän Bo. Det är allt tur att jag har en till tvåhjulad sak här i staden. De verkar ju ha en väl utvecklad förmåga att gå sönder mina cyklar. Vi ska i alla fall träffa några kompisar och sedan shoppa. Fast jag känner mest för att shoppa glass. Man får många glassar i stället för ett par jeans.
Det har jag funderat ut alldeles själv.

Nej, nu ska jag göra mig ännu snyggare än vad jag redan är. (HEHE)
Heddå


Snaaart igeeen

Liljan och jag

Kategori: Allt möjligt

Ikväll har jag varit med min vän Liljan. Vi har tittat på bilder från fjolårets englandsresa då vi aldrig pratade med varandra. Och nu träffas vi nästan varje dag. Jag gillar sådant.
Liljan och jag har också tittat på en evinnerligt fin skiva om matematikens under. Men det var inte så spännande så vi gick på ICA och köpte ingridienser till en Citronkaka i stället. Citronkakan blev dock i citronigaste och smetigaste laget.

Dessutom har vi lyssnat på denna låt ett antal gånger. Jag tackar vår franskalärare för det. Jag tror faktiskt att det är min nya favoritlåt. (Ge den en chans)

Heddå

Självpunkterade cyklar och tröstglass

Kategori: Allt möjligt

Denna dag är inte någon höjdare. En del mindre trevliga incidenter har nämligen skett.
Jag lyckades bland annat försova mig 1 timme i morse. Fast tack vare min ypperliga skicklighet hann jag ändå i tid till skolan. Att jag inte hann öva på min roll som Hades i dödsriket ska vi inte tala om.

Så, klockan tre, när jag på ett förträffligt gott humor kommer ut från skolan och ska låsa upp cykeln så har den dumme jäveln punkterat sig själv. För det är då inte jag som gjort det. Jag tror att min cykel ogillar mig.
Kanske att jag skrek en aning och slängde den i backen. Men så tänkte jag att det vore bättre att ta sig samman och gå på OK och köpa en tröstglass.

Glassen var god och snart ska jag äta middag. Mat är livet.
Heddå
Nogger mint,
en bra tröst när saker inte går som de ska

den åttonde plågan: gräshoppan snorum

Kategori: Allt möjligt

Hej käre avgudare, mitt namn är herrinan. även knowned by ekström, fanny ekström. ja, det är sant: jag har dödat faily i sinne& själ: hon har gett mig extra styrka. (evil laugh) jag tänker börja detta inlägg med en bön:

Herre, förbarma Dig över oss!
Käre, gode Gud, så många människor har omkommit! Var nådig mot deras själar! Tack att det finns plats för dem alla i Ditt paradis. Herre se till alla de skadade och till dem som mist allt. Möt dem i deras ångest och förtvivlan. Låt dem få känna Din närhet och kärlek mitt i all fasa.Jesus, Du, som är barnens vän, hjälp särskilt alla de små! Sänd Dina goda och mäktiga änglar till deras beskydd och tröst.Välsigna all hjälpverksamhet och styrk de goda krafter som engagerar sig med tid och pengar. Låt denna katastrof medverka till att kärleken och godheten mellan människor ökar allt mer!
Amen.

Så. nu var det gjort. nu har ni förberett er på en tillvaro med syndiga fanny. för nu är ni allihop smittade av syndets allvar.
ni kommer att dricka öl i era drömmar,ha sex med varandra och kanske till och med dräpa någon då och då.
men bara för skojs skull. såklart. grawr. nu hoppas jag att alla drömmer om mig.

LOVE YAH, GUYS. PUSS PUSSS, MASSA KÄRLEK OCH FRED OCH FÖRSTÅELSE OCH PUNK TILL ALLA.
HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA. :* :* :* <333333333 [v] <333333333 :**** :*

Det knakar och låter

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter här, i en tom korridor, ensam. Med Fanny visserligen, men hon räknas inte. Jag funderar starkt på att äta en tavelkrita. Det är nämligen redovisning snart och som alla vet så blir man låtsasförkyld av tavelkrita.
Jag kan inte prata inför folk. Jag snubblar på orden, skallrar med tänderna och knyter händerna tills de blir blåa.

Dessutom försov jag mig i morse. Jag har inte ätit frukost och mitt hår liknar ett skatbo.
Livet är greeeeat.

Heddå


Alla bilder jag lägger upp blir i denna storleken. Fråga mig inte varför.

Tickande bomb

Kategori: Allt möjligt

Jag tror att jag har en bomb i huvudet. En tickande sådan dessutom. Det känns som att den kommer sprängas snart. Fast jag ska försöka förebygga det genom att ta mig ut på en promenad med lilla Empie. (Empie är alltså min mp3)
Vi ska lyssna på Veronica Maggio tillsammans.

Egentligen borde jag sitta här och läsa läxor. Fast om jag har tur kanske läxorna läser sig själva. Det vore ju något.
Heddå


Barfota fötter betyder sommar och den längtar vi till. Dessutom är Ville söt.

Krampaktigt

Kategori: Allt möjligt

Jag har just druckit te. Kände att det behövdes efter den jobbiga match som spelats. Vi förlorade med 3-0, men spelade faktiskt bra. Så jag är så nöjd man kan bli när man förlorar med 3-0.
Och mitt offrande blev värre än jag tänkt mig. Mina knän är såriga och uppsvällda, mitt ansikte fullt av smuts och mina vader krampade en aning där på slutet. Men det är sådant man får ta.

Nu ska jag tycka synd om mig själv. Självömkan är så mysigt.
Kanske att jag tagit sovmorgon imorgon också. Man vet aldrig.

Heddå


Detta var ett tag sedan, men fotboll är det ju likförbaskat

F**k you

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter här för mig själv och sjunger fuck you, fuck you very very muuuch. Nu beror det inte på att jag är arg eller något. Jag är bara ensam hemma och har inget annat för mig. Sedan är det ju en fin melodi förstår ni. Lyssna där nere.
Annars så funderar jag över fotbollsmatchen som ska spelas ikväll. Det blir kul. Tyvärr är ju min form inte den bästa. Vilket betyder att jag mest kommer ligga på backen och kravla. Fast det gör jag ju ändå alltid. Jag har nämligen en särdeles väl utformad förmåga att ramla omkull. Jag anser att det beror på att jag gillar att offra mig. Allt för laget vet ni.

Nej, nu ska jag snart göra havregrynsgröt. En redig frukost/lunch kanske kan få mig att stå stadigare.

Heddå

Med andra ord

Kategori: Allt möjligt

Ja, ikväll har det verkligen pratats på ordentligt. Drog till Svea och spelade Med andra ord. Jag och världens bästa Jossan bestämde oss för att teama. Om man vill vara godhjärtad kan man säga att vi var mindre bra. Fast ärligt talat var vi sämre än vad Björklöven är på att spela hockey. Förhoppningsvis förstår ni då hur dåliga vi var.
Fast kul hade vi. Och att jag kom att tänka på Båtsman när Jossan bad mig nämna världens mest kända hund är ju ett bevis på min skicklighet. Puss på mig själv alltså.

Nu kan jag sova lugnt efter att ha vänt denna trötta dag till en hyperaktiv en.
Heddå

Kolugn/Hyperaktiv

Kategori: Allt möjligt

Jag har kommit fram till att jag oftast bara har två lägen. Antingen är jag helt lugn, kolugn. Lika lugn som en pensionär som tittar på sitt favoritprogram bingolotto. Eller så är jag hyperaktiv, dvs jag flyger omkring som en 4-åring i en godisaffär. Dessutom fnissar jag åt mina egna skämt dessa dagar.

Idag var en sådan där lugn dag. (Förutom när jag som vanligt fick panikångest på matten. Det är allt tur att jag har min personliga psykolog Hanna till hands.) Jag har varit trött. Obeskrivligt trött. Dessutom har alla pratat om killar idag. Killar gör mig ännu tröttare.

Därför ska jag nu sova. Typ
Heddå

Ni ser ju själva.

Spontanitet på hög nivå

Kategori: Allt möjligt

Ikväll har vi varit spontana. (Hej igen kanske man också ska säga!)
Jag låg på golvet i vardagsrummet och kände för att göra något. Hyperaktiv var jag, det är inte en underdrift. Alltihopa slutade i alla fall med att jag, Bo, Jossie och Svezi tog cyklarna och drog till Umedalen för brännbollsmatch och stress med en tennisboll. Småpojkarna mobbade mig. Jag väljer att tro att det beror på min skicklighet, inte på något annat.

Att vara spontan är i alla fall livet. Inte att sitta i nån jävla (ursäkta språket) skolbänk och nöta.
Heddå


Puss

Dåligt, dåligt sa jag

Kategori: Allt möjligt

Ja, det är dåligt med trevliga inlägg här har jag märkt. Det beror på att jag bara kutar omkring överallt dagarna i ända. Eller kör omkring faktiskt. Övningskörning is my new thing. Därför kan det bli väldigt skralt med uppdateringar under lovet. Jag ska nämligen jobba hela denna helgen, inklusive måndag, på tisdag åker vi till IKEA och sedan vet man aldrig vad som händer. Så ni får ha överseende.

Jag kommer vara tillbaka efter lovet, och då är det fulla spjäll som gäller.
Om ni har tur kanske det dyker upp nåt najs.

Heddå


Vi längtar till sommaren

The wood

Kategori: Allt möjligt

Ja, jag är hemma in the wood som Svea skulle sagt. Alltså the forest, eller skog´N om vi ska ta det på redig norrländska. Jag är så lycklig över påsklovet att jag ställt en höna på mitt nattduksbord. Den sitter där och påminner mig om härligheten som ska pågå till den 20 april.

På litterär gestaltning tittade vi på film från 50-talet. Den var bra för att vara gammal är mitt omdöme. Att James Dean sedan var ganska snygg är ju ett plus. (Jag känner att mitt rykte som ickefilmtittande människa börjar gå om intet.) Noga då. Vi såg i alla fall "Öster om Eden".

Heddå

Påsk

Kategori: Allt möjligt

Jomenvisst, idag får jag påsklov. Det känns ungefär lika bra som att äta. Alltså underbart! Fast först måste jag vara i skolan till halvfem. Men det kommer nog gå bara fint. Jag kommer inte alls sitta och hoppa på stolen till den tippar omkull och jag slår huvudet i golvet.

Jag har nu varit hos tandläkaren. Det gick bra. Fast det var ju inte jättemysigt att få koksalt spolat i munnen. Men nu är den dumma visdomstanden insmord med pencillin. Egentligen är visdomständer helt onödigt. Jag är tillräckligt vis ändå.

Heddå


Mat

Fotboll (och ännu mera tänder)

Kategori: Allt möjligt

Ikväll är det fotbollsträning. Idag hade jag inte tänkt snubbla på mig själv eller öva glidtacklingar. Det ledde nämligen till att mina knän antog en ilsket röd färg. De svider en aning också.

Snart tar jag nog en tång och drar ut min tand själv. Det är inte roligt att vara tvungen att äta med bara ena sidan av munnen. Särskilt inte när man älskar mat nästan mest på jorden.

Heddå


Bara för att jag inte kan få nog av denna bild. dregel

Filmtajm igen

Kategori: Allt möjligt

Nu ska jag och min tandvärk, plus hela klassen titta på film på samhällskunskapen. Jag tror att det blir intressant.
Nästan lika intressant som min frukost med linför, banan, flingor och fil var.

Jag ska till tandläkaren i morgon. Så nu kan ni sluta oroa er för mig. Jag förstår att det varit jobbigt att höra mig plågas. (Eller kul för vissa)

Heddå


så här ser en vanlig mattelektion ut. Inte kul

Systrar i jeans 2

Kategori: Allt möjligt

Denna kväll har bestått av att glo på film. Jag klarade det otroligt nog med bara en paus dessutom. Trots att det kanske inte är världens bästa film. Men den är ganska mysig om man är på rätt humör. Vilket jag var ikväll med min tandvärk.

Nu ska jag sova. I alla fall snart. Eller så ska jag sitta vid datorn tills ögonen faller ihop och jag snarkar som en gris. Det vet man ju faktiskt aldrig.

Heddå

Synd

Kategori: Allt möjligt

Ibland är det nästan synd om mig. Som i denna stund, när jag sitter ensam på min säng med en käke halvt avdomnad av smärta. Jag har nämligen en hemskarns tandvärk som jag nämnde tidigare idag. Men nu har denna tandvärk förvärrats. Den har spritt sig till ena sidan av halsen. Det känns inte riktigt bra faktiskt.

Tur att jag kan trösta mig med att historiaprovet är inlämnat, franskaläxan gjord och att jag ikväll ska titta på en mysig film. (En stunds filmtittande i alla fall, mitt tålamod är ju inte alltid på topp vad gällande film.)

Heddå


Jag är så fruktansvärt söt i blått hår.

Osynlig

Kategori: Allt möjligt

Ibland tror jag nästan att jag är osynlig. När man både ropar, viftar och ställer sig bredvid en lärare som lovat att ge en hjälp en kvart tidigare men ännu inte gjort det, så känner man sig aningens bortglömd.
Jag kanske måste börja dansa på bänken, skrika fula ord och kasta pajer omkring mig. Det låter ju onekligen som en effektiv uppmärksamhetsåtgärd.

Idag ska jag och Bo äta blodig pudding till middag. (Blodpudding) Trots att det låter värre än ungefär allt annat så är det gott. Tycker jag i alla fall. Men det vill ju inte säga mycket.

Heddå

Tandvärk

Kategori: Allt möjligt

Idag går jag mest runt och har tandvärk. Det hindrar mig dock inte från att äta. Men mer om mina matvanor en annan gång.
Idag har vi spelat upp vår teater. Det gick bra i en halvminut sedan tappade jag bort mig. Men jag skäms inte, inte alls. Jag svor så fint så jag är stolt ändå.

Snart är det klassråd, vilket betyder:
FIKA

Heddå

Storstan

Kategori: Allt möjligt

Nu är jag tillbaka igen. Både här och där. Alltså på bloggen och i stan. Det här har varit en mycket angenäm dag. Jobbet gick fint, träningen var kul och jag fick födelsedagsmiddag eftersom att det inte blev så mycket till sådant igår.

Dessutom är jag världens klantigaste människa, eller mest tursamma. Det beror på hur man ser det. Inom loppet av en vecka har jag hittat två 500-lappar i mitt rum, som jag inte visste att jag hade.
Det är nästan så att jag börjar bli nervös över min egen fumlighet. Snart strör jag väl tusenlappar omkring mig på stan. (Om det vore så väl att man ens hade någon sådan då.)

Tack för alla gratulationer!
Heddå


Sötaste ungeeeeen

En oförglömlig dag

Kategori: Allt möjligt

Ja, igår var jag alltså i Överkalix och fyllde år. Nu var det ju inte det ända jag gjorde där men ändå. Gubben som vi hyrde stugan av sa i alla fall att denna fyllårsdag i Överkalix kommer du nog aldrig att glömma.
Jag fick min tårta. Mamma hade köpt en alldeles rosa och söt en på ICA. Fick till och med några presenter där ute i skogen.

Oskar blev fyra. Han fick en pokal som man knappt kan urskilja men är ganska nöjd ändå tror jag.
Nej, nu ska jag till jobbet snart.

Heddå

Min alldeles egna fyllårsdag!

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag släppt the bomb. Det är min födelsedag imorgon. Eller min sjuttonde fyllårsdag som jag föredrar att kalla det. Nu är det så att denna fyllårsdag kommer att spenderas i en skidbacke i Överkalix. Min bror ska nämligen köra sm-final i backe med sin förgrömmade skoter. Detta betyder att jag inte kommer att skriva en endaste rad förrän möjligtvis imorgon kväll. Därför tycker jag att ni ska skriva kilovis med grattiskommentarer till mig. Den som skriver flest får en köttbulle skickad på posten, typ.

Ni behöver inte vara oroliga att jag inte får någon tårta. Jag ska köpa en fryst en på ICA och sätta mig i en snödriva och äta. Fyller man år så fyller man år och då ska man jävlar i mig ha tårta.

GRATTIS I FÖRSKOTT TILL MIG SJÄLV

Heddå


Jag var söt och älskade modo redan som barn

Lars Kristerz och massa morotskaka

Kategori: Allt möjligt

Så himla härlig dag det här är. Jag fettade på ordentligt med fika på Kafé Station. Ska de va så ska de va säger jag bara. Det blev en megastor morotskaka och varm choklad med vispgrädde. När vi satt där och pratade körde Lars Kristerz förbi. Jag fick en stark lust att slå sönder rutan, hoppa ut och springa efter de. Hur coolt vore det inte med deras autograf. och ja, jag vet att jag har en annorlunda åsikt om coolhet.

Humorn har i alla fall varit på topp idag.
Så jäla beiget är fruktansvärt roligt att gå omkring och säga.
Snart drar jag till Överkalix bara så att ni vet. Ett inlägg till kommer dock.

Heddå


Ser det lite gott ut kanske.

Jag ska bara

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag bara en lektion. Det känns ju skönt. Fast denna enda lektion är två timmar. Men idag ska jag inte klaga.
Idag är jag en glad flicka. Det är ju helg. Dessutom händer det något speciellt imorgon. Men det ska jag berätta mer om senare.

Efter schoolie blir det i alla fall fika på stan. Ibland kan man unna sig det, trots att man egentligen skulle kunna baka 3 kladdkakor hemma till priset av en bit på Wayne´s.

Heddå


Krampaktigt

Kategori: Allt möjligt

Träningen var härlig. Jag fick fruktansvärd kramp i vaden. Men det är bara att härda ut om man är en redig norrlänning. Detta hände när vi körde magstyrka. Nu undrar ni nog hur man kan få kramp i vaden när man tränar magen? Ja, det undrar jag också. Det kan ju visserligen bero på att man är otränad. Men det gäller ju definitivt inte mig.

Nu ska jag se sporten och sova. Najs.

Heddå


Vad gör man inte för laget. Lite kramp är ju nada.

Mätt i magen

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag ätit, igen. Ni börjar nog få för er att jag inte gör annat. Men det gör jag faktistk. Jag har ju åkt buss 1,5 timme, läst tidningar och varit hos min numera 18-åriga vän. Tyvärr fick jag inget fika av den snåltarmen, hon höll på att äta middag.

Jag har i alla fall stora planer för min kommande födelsedag. Det kommer bli mucho fika ute i snödrivorna i Överkalix.

HeddåDetta är nyponsoppa, jag åt korv och potatismos. Jag tänkte att ni får använda fantasin och om vandla detta till det.

Två hours

Kategori: Allt möjligt

I feel får some svenglish today. Nej, men detta är en fruktansvärt easypeasy dag. Har haft skola i två timmar, först matte (snarare djupt samtal) och sedan idrott (massa redovisningar). Nu sitter jag i mitt lilla kök och har just ätit högvis med bacon och några makaroner. Det var ungefär det godaste någonsin.

Klockan ett tar jag bussen hem till Bjur. Ska på träning och så tänkte jag GRATTA MIN BÄSTASTE JÄNFÄR SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! YEEEEY

Heddå


Världens bästigaste Jänfär, GRATTIS!


LAMPAN OCH LYSET, OSLAGBARA

You Can't Kill Rock'n'Roll

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter i min säng och lyssnar på Sugarplum Fairy. Har ju redat börjat ladda för Storsjöyran. Det kommer bli braigt, bättrigare, bästigast ska ni veta.

Ska sova alldeles snart. Min mage är full av fil och banan, det enda man behöver för att överleva. Dessutom har jag gjort klart historiahemprovet, nästan. Pluggis. Det känns najs.

Heddå

Hurtbulle

Kategori: Allt möjligt

Efter skolan fick jag för mig att fara ut och springa. Så jag tvingade min kära Bo att följa och så drog vi iväg. Första joggingrundan för min del detta år. Tyckte liksom att det var på tiden nu när det gått 3 månader.
Vi sprang varken långt eller fort, men vi sprang och det är ju det som räknas.

Annars sitter jag mest och funderar över Fanny och hennes fantasier. Jag gillar dem starkt.

Heddå


Jag är en hurtbulle, riiiiiight

Lurad

Kategori: Allt möjligt

Okej, det är bara att erkänna. Jag har blivit lurad två gånger idag. Redan. Det lär ju hinna bli fler gånger också. Någon annan som fått känna sig dum?
Vad luren handlade om är inge kul för er andra. Fast jag kan ju berätta det ändå. Min så kallade vän Svea lurade mig att våra fotbollstränare Jonas och Elin fått sin bebis. Jag blev jätteglad och skrek:
- ÅÅÅÅÅH, så kul!
- April april, sa Svea!

Sedan blev jag även lurad att vi inte hade våran 2,5 timmes långa litterär gestaltning lektion idag. Men ack vilket ljug det var. Nu sitter jag här med en smil och en smörgås och plågas.

Heddå


Dagens outfit:
Blommig tröja och fotsalva

1 april

Kategori: Allt möjligt

Jag känner att jag kommer att bli lurad idag. Det vore precis typiskt mig.
Allra helst skulle jag vilja komma på ett eget alldeles fantastiskt lur. Men eftersom att jag känner mig ganska fantasilös denna morgon så har jag då inget bra på lut än så länge.

Vädret är i alla fall perfekt. Klarblå himmel och soligt. Idag blir det vårjackan.

Heddå


sommar, sommar och sol