Miner

Kategori: Allt möjligt

Jag gillar opera. Om ni frågar varför så svarar jag att det beror på det oerhört vackra minspel som dessa operamänniskor håller på med. Det blir liksom aldrig tråkigt att titta på dem. Man kan aldrig gissa vad som ska komma härnäst.

 
Källa
Titta bara på Malena Ernman, hon som gick vidare i melodifestivalen ikväll.

Egentligen undrar jag varför jag tittar på det, melodifestivalen alltså. Denna afton var det enda braiga Malenas minspel och Agnes underbart jättefina hår. Jag bör nog överväga att göra andra saker på lördagskvällarna.

Heddå

Mystält

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter här i min modo-kofta som närmast liknar ett stort rött tält. Mysig är den i alla fall. Jag måste ha på mig den. Det är ju säsongens sista match ikväll. Hur ska jag klara mig till september? Det är den stora frågan. Jag förstår det inte.

Arbeeeitet fick bra, förutom att jag kastade lite saker på golvet och slog fel cirka femtioelva gånger på kassan. Huvudsaken är ju att folket är nöjda. Och det blir de när de får skratta åt mig.

Heddå


Jag längtar till the summer.

Hamburgarn

Kategori: Allt möjligt

Nu drar jag snart till mitt arbeeeite. Jag hoppas att jag slipper steka hamburgare. Något jag inte slipper är att lukta friterade pommes i 5 veckor efteråt. Det är oundkomligt och inte mysigt om ni fått för er det.

Nej, nu ska jag göra matsäck. (Ta fram en youghurt ur kylen och stoppa den i min väska.)
Ha en väldigt najs dag.
Heddå


Snyltare

Kategori: Allt möjligt

Jag snyltar på nån av mina grannars trådlösa nätverk. Eller föresten, jag har inte så många grannar här i skogen. Jag tror jag kan räkna ut vilken av de två det är.

Imorgon dag ska jag upp och arbeeeita. Jobba alltså, för er som inte förstod mitt bondtölpsmål. Jag kallas nämligen för bondtölp, bush(?)barn och massa annat fint på min kära skola. Och den ligger ändå i Umeå, vilka tror alla egentligen att de är. Man ska vara stolt över sin background. Jag gillar att vara en redig norrlänning, eller nåt.

Nej, hoppas ni får en trevlig morgondag och så kanske vi hörs någon gång framöver.
Heddå


Så här fint bor jag, plus ytterligare ett par meter snö

Hejsan folket

Kategori: Allt möjligt

Nu är jag tillbaka från min vecka utan medier. Eller utan och utan, jag klarade det inte riktigt. Jag har både skickat sms och läst tidningen. Men tv:n och internet har jag inte använt. Men fika måste jag likförbajat göra.

Något roligt man kan göra när man inte är upptagen av tv:n är impulsgrejer. Som i måndags, 15.30 ringer min far, jag trycker på upptaget. 15.41 ringer jag upp honom och frågar vad han vill.
- Ta en buss till Övik, jag är där nu. Då kan vi gå på hockey!
- Ja, jag ska bara kolla om det går någon buss först.
15.50 ringer jag upp honom och skriker:
- Det går en buss 16.05. Jag tar den!
16.00 kommer jag till busstationen. Har jag några pengar?  70 kronor. Vad kostar biljetten? 70 kr. Huh, där blev jag nästan rädd. 16.05 sitter jag på bussen. 17.40 anländer jag till Övik.

Matchen ägde, Modo vann med 5-0 mot Luleå och jag undrar varför de inte har spelat så tidigare. Nu blir det inget slutspel och jag är ledsen.

HeddåModo Hockey

Ingen redig norrlänning förrän på fredag

Kategori: Allt möjligt

I morgon, eller ska jag säga klockan 00.00, börjar min så kallade mediefasta. Jag är fruktansvärt otaggad samtidigt  som jag känner hur enormt bra detta kommer bli. Jag kommer ju ha högar med tid att göra massa nyttigheter på. (Som om jag kommer göra det, ehe.)
Ingen mer redig norrlänning förrän på fredag alltså. Men kom ihåg att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Mediefasta Regler

  

Dagar måndag-torsdag

  

• Inga datoraktiviteter som inte hör till skolarbetet

• Inge tv eller film

• Ingen radio

• Inga tidningar

• Inte skicka sms
Straff:

Om man bryter mot reglerna får man bjuda övriga i gruppen på fika. Man får inte smaka själv.
Farväl!

Grattis

Kategori: Allt möjligt

Nu är jag hemma från Skellefteå. Det har varit en väldigt snöig och blåsig dag. Men vem bryr sig egentligen om det? Det jag bryr mig om är hur är det gick för min bror.
Han vann! Utklassning i andra finalheatet skulle jag vilja påstå. Roligt var det och är det i alla fall.
Jänfärs bror Jocke blev trea också, så det var en riktigt najsig dag.

Nu ska jag äta mina mentos mint. I morgon börjar mitt nya liv utan både godis och medier. Men mer om mediegrejset later.

Heddå

Halv sex

Kategori: Allt möjligt

I morgon blir en tidig morgon. Jag och min kära vän ska till skellefteå på skotertävling. Brorsan och Örjan hämtar upp oss efter sex. Det känns ju verkligen som den tid då jag är som stabilast. Eller inte.

Ikväll har jag lyckats med att klå alla (okej, vi var 3 stycken) i utslagspoker. Jag har även lyckats med att hälla ostkrokarna i skålen med dip. Vem dipar egentligen ostkrokar i tzatziki överhuvudtaget? Ja det är ju en bra fråga.

Nu ska jag "sova". Typ.
Heddå

Våffeltanten

Kategori: Allt möjligt

Jag är en fruktansvärt skicklig våffeltant. Eller skicklig och skicklig, de blev i alla fall goda sa Saga och det måste man ju säga är ett fint betyg.
Annars har jag spöat Jänfär i 500. Hon är så fruktansvärt dålig så att det är hemskt. Att jag förlorade Dam tänker jag inte berätta.

Nu ska jag vara irriterad på en människa resten av kvällen. I alla fall till melodifestivalen börjar. Då ska jag äta ostkrokar, det är gott.

Häv a najs ivning!


Här är Jänfär

Fjortis-pojkar

Kategori: Allt möjligt

Jag känner ett starkt frätande hat mot små fjortis-pojkar. Eller, jag vill i alla fall slå dem på käften!
Det var nämligen så att det satt två stycken sådana bredvid mig och Jänfär på bion igår. De pratade självklart på de mest känsliga ställena, och om jag nu grät så grät jag i så fall av ilska.

Men filmen var bra. Fast alldeles för lång för mig och Jennifer. Vi tycker bättre om att springa runt. Vi sprang runt så mycket att jag köpte en kjol och en tunika på Gina. Värsta najs säger jag bara.

Nu sitter jag och äter godis till frukost. Det är gott.
Heddå
Jag tänker på Måns Zelmerlöv, fråga mig inte varför.

I späk väry god inglish

Kategori: Allt möjligt

Idag har engelskakunskaper diskuterats mycket. Dels med Fanny på wayne´s coffe, där vi pluggade och drack varm choklad med marshmallows. Eller förlåt, jag pluggade och Fanny pratade. Dessutom sitter jag och Jänfär vid köksbordet nu och pratar om det också. Vi är så himla bäst säger jag bara.

Föreläsningen med Zanyar Adami på Idun var skitbra. Jag dog av skratt. Ovanligt.
Annars taggas bion ikväll.
Heddå

Muffinsparteeeeeeeey

Kategori: Allt möjligt

Vårat party ägde, Jossan fläskade mest och var snuskigare än snuskigheten själv. Svea satt och tänkte på kärleken och livet. Kristin funderade nog mest på vilket gäng hon egentligen hamnat i (normalt finns inte med i vår ordlista). Bo lusade ner mitt hår och drömde om Harry Potter. Och jag, jag satt och filosoferade om gamla skotrar i Jokkmokk och om att Modo inte kommer gå till slutspel. Allt var precis som vanligt med andra ord. Ganska skönt att man vet var man har sina små vänner.

Nu ska jag sova, fast först ska jag tänka på hur ointelligent det är att skölja handen i kokhett vatten. Det ger faktiskt smärre brännskador. Tro mig, jag har testat!

Heddå

En norrlännings funderingar

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter här i min ensamhet och funderar. På vad vet jag egentligen inte, kanske på mitt referat som blev 100 ord för långt, på att jag inte klantat mig något alls idag eller på att vi ikväll ska ha muffinsparty här i lägenheten. Jag längtar redan, trots att jag ska steka blodpudding till middag, blodpudding är ju också gott.

Nu har jag i alla fall beställt biljetter till mitt och Jänfärs biobesök imorgon. Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag känner på mig att det här kommer bli en fruktansvärt braig helg, om man bortser från att jag måste göra klart samhällsrapporten och stiga upp klockan 05.00 på söndag. Men nu ska vi inte haka upp oss på sådana världsligheter!Bildkälla

Smil

Kategori: Allt möjligt

Nu sitter jag här med hjärtat i halsgropen, en prasslig påse, en smil apelsin, ett vitt papper med svarta små tecken, musik i öronen och en dator. Det är dags för referatprov. Slå mig och låt mig gå hem i stället. Snälla? Man känner sig inte alldeles på topp efter en timmes bad i smutsigt klorfyllt vatten. Man känner sig snarare som en halvt överkörd ko med grus i ögonen.

Önska mig mycket lycka till! Det behöver jag...


Min vackra inte alls gamla eller trasiga mp3.

Äpple päpple, piron paron

Kategori: Allt möjligt

Jag har bakat Äppelmuffins, med lite hjälp av min kära Bo. Hon skar upp äppelbitarna. Jag undrar om hon har en dold rädsla för min knivhantering? Är jag vårdslös eller något kanske?
I alla fall så smakade muffinsarna som självaste himmelriket trots att vi ingen iskall mjölk hade att svepa i oss till.

Heddå
Mediefasta

Kategori: Allt möjligt

Hela klassen ska ha mediefasta nästa vecka. Här är reglerna för min grupp:

•    Inga datoraktiviteter som inte hör till skolarbetet

•    Inge tv eller film

•    Ingen radio

•    Inga tidningar

•    Inte skicka sms


 Jag kom just på någonting alldeles oerhört fruktansvärt ledsamt. Jag kommer inte kunna titta någonting på sport. Hur i hela hääälväääitet ska jag överleva utan hockey, längdåknings-vm och allt annat som kommer ske under nästa vecka. Jag är ju en sportnarkoman. Straffet om man bryter mot reglerna är att man tvingas bjuda på fika. Jag säger bara åt min grupp att de kan ju redan nu förbereda sig på något riktigt gott!

Heddå

Lillasyster

Kategori: Allt möjligt

Musse

Kategori: Allt möjligt

Jag har handlat kläder med mamma. Det enda jag köpte var ett par vantar och en t-shirt med musse pig på. Väldigt oskickligt med tanke på att vi ändå var på stan i 2,5 timme. Men det är ju ekonomiskt i alla fall.

Heddå

Godisregn

Kategori: Allt möjligt

För exakt 8 minuter sedan bombades vi av godisar i skolans bibliotek. Jag bröt en nagel, men vad gör man inte för lite gotta?
Annars håller jag på att frysa sönder och samman idag. Det är -25 grader ute. Hade i och för sig varit värre om det varit det inne.


Frukt är inte godis hur gott det än ser ut

Flera bilder säger mer än tusen ord

Kategori: Allt möjligt


Sötaste laget ever


HUJJ


Ryggknäckarn Frida

Glasvegas

Kategori: Allt möjligt

Jag har funnit underbar musik. Trots att jag endast hunnit lyssna igenom tre låtar ordenligt så är jag kär.Glasvegas - Polmont on my mind

Annars sitter jag i köket och låtsas arbeta på min samhällsrapport. Det går lika bra som jag. (Det där var ett roligt skämt om ni inte förstod det. Jag går ju extremt dåligt idag, vilket alltså också arbetet gör)

Heddå

Silver

Kategori: Allt möjligt

Vi fick en medalj täckt av ett tunt lager låtsassilver. Vem vill ha det egentligen? Jag ville ju ha en med låtsasguld i stället. Finalen förlorades med 2-1. Att stå på planen med en hel läktare full av folk framför sig och gråta var inte sådär jätteroligt. Jag kände mig väldigt omacho, och jag som kämpade stenhårt hela matchen för att vara just macho. Jag körde till och med över det andra lagets målvakt. Men inget gult kort till mig, jag råkade ju bara.

Hmm, nu sitter jag på skolan och har ont i varendaste liten muskelfiber som kan finnas. När jag går ser jag ut som en ledbruten gammal tant och min hjärna är lika effektiv som ett kålhuvud. En väldarns bra dag helt enkelt.

Heddå

Tjejligan!

Kategori: Allt möjligt

Idag drar vi med hela laget till Lycksele och världens roligaste inomhuscup! Jag sitter här i min korvskinnsdress och är nervös trots att vi i damlaget inte har någon match förrän i morgon eftermiddag. Men är man en liten mes så är man.
Nu måste jag gå och hitta alla saker som ska med. Troligtvis kommer jag glömma hälften hemma, fast jag ska försöka se till att glömma den oviktiga halvan hemma.

Häv a najs wäkänd!

Hockey

Kategori: Allt möjligt

Äntligen har elitserien startat upp ordentligt igen. Modo tog en 4-1 seger mot Skellefteå och jag önskar att jag varit där. Foppa gjorde ju mål också.

Denna dag har trots att jag inte fick fara på hockey varit riktigt najs. Skolan var slapp, jag fick god middag hos mormor och träningen var skitkul.
Fast lite ledsen är jag allt över att min nya fotbollsdress är för liten. Ovärt att betala dyra pengar för ett korvskinn förstår ni.

Heddå

Moget

Kategori: Allt möjligt

Idag är jag fruktansvärt sönderfrusen. Det är så kallt ute att man inte ens kan hålla ögonen öppna. Eller nästan i alla fall.

Dagens roligaste är:
Jag stänger dörren mitt framför näsan på S, S och F sedan springer jag upp för trappan.
Svea - Moget(t) Frida!
Sofia - Mogtvå Frida!

Jag dör av skratt....Nu ska jag arbeta med mitt svenskareferat.

Heddå

Baka baka kladdig kaka

Kategori: Allt möjligt

Jag och Bo har bakat kladdkakemuffins ikväll. De blev fina.Smeten smet


ner i en form


sen var där plötsligt en kaka

Tåvård

Kategori: Allt möjligt

Jag har varit hos fotvården nu. Hon fixade till mina missbildade stortånaglar. Från att ha varit tjocka och blålila är de nu tunna och lila. En drastisk förändring som ni hör. Att mina naglar ser ut som de gör beror på att jag var klantig även när jag var liten och på att jag spelar fotboll. Det är inte häslosamt alls för tår.

Har även hunnit städa efter skolan. Så nu är det totally clean här och jag är lycklig för att på fredag ska jag vara ledig. Eller jag ska jobba hemma som vi så fint kallar det.

Heddå
Jag tycker om fotboll trots att det förstör mina tår.

Vackert vinterväder

Kategori: Allt möjligt

Det är väldigt vacker vinterväder på andra sidan fönstret idag. Och jag är ganska glad trots att jag bara kunde ett av nio tal på matteprovet. Men det är nog inte hela världen, bara halva.

Nu ska jag fundera på den fina drömmen jag hade inatt och sedan åka buss till storstan.
Kanske att man ska packa ihop lite fotbollsstuff inför helgens bravader också.

Häv a najs dej!
HeddåMatematik B

Kategori: Allt möjligt

Jag har matteprov om en kvart. Det är så illa att jag hellre skulle städa alla skolans toaletter eller äta varma champinjoner med vinäger resten av mitt liv.

Farväl

En vacker dag

Kategori: Allt möjligt

Idag är en vacker dag. Jag känner att jag helst skulle vilja sitta ute i en snödriva och dricka varm choklad. Men tyvärr så sitter jag här i en mörk sal och ska ha historiaredovisning. Livet är inte rättvist.

Men jag vet en sak som är rolig. Att sladda rakt in i en snödriva med bilen. Det gjorde jag och mormor i söndags. Det var väldigt intressant att ha snö upp till rutan på bildörren. Svårt att komma ut...

Heddå


Ungefär så här vackert väder är det idag

Grattis orvar!

Kategori: Allt möjligt

Bror min vann ju backtävlingen i Älvsbyn igår och jag måste ju gratulera den lilla plutten.
Grattis Oskar!Nu ska jag äta youghurt och se på något seriöst roligt.

Heddå

Une petite dame

Kategori: Allt möjligt

Ja, jag vet ju att ni gillar min franska. Därför tänkte jag ge er ett litet fint smakprov från min nyss inskickade franskaläxa. Det är början på en fruktansvärt söt liten saga som jag skrivit alldeles själv. Jag har bara slagit upp alla ord i ett lexikon.

Une petit dame habillée d´une robe verte est entrée dans la salle.

Dans une grande cuisine, son mari, l´attendait. La dame et le mari allaient partir à un bal. 
  

Au bal elle a rencontrée sa petite fille. La petite fille a eu son petit ami avec. La petite fille a raconté que elle et son petit ami voulaient marier. La dame est devenu chocer. Mais ensuite la dame est devenu heureuse. Elle est decidée que ils sont du marier maintenant.

Eftersom att alla inte har lika bra skills som jag på franska så följer här en kortfattad översättning:
En tant (dam) klädd i grönt och hennes man åker på bal.
På balen träffar de sin dotter och hennes fästman. Dottern berättar att de ska gifta sig. Tanten får en chock men bestämmer sedan att köra igång med bröllopet på studs.Den som lever får se om fortsättning följer.

Ångest

Kategori: Allt möjligt

Jag har ångest. Nu kanske ni tror att det är för att jag inte skrivit på tre dagar, men ack om det vore så väl säger jag bara. Jag har ångest för att imorgon är det matteprov och jag förstår ungefär lika mycket som en inlagd gurka. Amen så bra det känns! Inte ens Hanna förstår. Då är det något som inte står riktigt rätt till.

Som ni förstår har jag alltså en mycket intressant afton framför mig. Hu.

Heddå


Inte ens min älskade Ninen har jag att trösta mig med. Han är hemma i buschen.

Grattis syster!

Kategori: Allt möjligtGrattis lillasyster på 1-årsdagen!

Göromål

Kategori: Allt möjligt

Ikväll har jag:

- Tvättat, utan att ge kläderna nya färger
- Lagat mat, stekte ägget bredvid stekpannan
- Badat, allt vatten hamnade på golvet
- Dödat datorn genom att kasta den i golvet
- Fått datorn att återuppstå

Ja, jag är lika duktig som vanligt. Föresten så tittar jag på hockey också. Sverige leder med 4-3 mot Ryssland. Greeeeeeeejt.

Heddå


Detta borde jag ha gjort. Franskaplugg

Snöröjning?

Kategori: Allt möjligt

Jag tror inte att någon här i Umeå vet hur man röjer bort snö. Det var ett decimetertjockt lager snö när jag "cyklade" till skolan och ett 3 decimeter tjockt lager när jag skulle hem. Tror ni att det gick bra? Inte särskilt.
For i alla fall förbi stan en sväng med Svea och Kristin. Köpte två presenter åt älskade lillasyster som fyller 1 år imorgon.

Häv a najs ivning!
Heddå


Ljugare

Kategori: Allt möjligt

Jag är en ljugare som säger att jag längtar till sommaren. För nu när jag hört att det ska komma en halvmeter snö till på söndag så blir jag överlycklig. Fast jag kör på mottot att " Om he liks ä vinter äre lika bra att he ä myche snö". Så egentligen är jag inte en ljugare, jag ser bara saker positivt.

Nu ekar det i mitt huvud. En enda tanke studsar omkring därinne. SOVA

Heddå


ROLIGT

Bly

Kategori: Allt möjligt

Jag har bly i huvudet, men jag är glad. Detta konstiga fenomen kommer sig av att jag pluggat. Jag "Fridaharingettålamodfaily"  har suttit helt stilla och pluggat. Detta är en stor händelse i världshistorien. Jag är nu färdig med 2 av 3 franskaläxor och svenskareferatet. Att jag sedan har femtioelva saker till att göra hakar vi inte upp oss på. För jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut.

Och nu ska jag titta på hockey. Eller snart i alla fall. De direktsänder Modo:s DM-final mot KB65 här. Foppa gör ju comeback så det måste ju ses!

Heddå


Salle och Foppa bildar kedja tillsammans med Jeff Ulmer ikväll.
Bildkälla

Mat

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag ätit. Jag åt mat. Det var gott.
Maten bestod av stekt potatis, bacon och farlikorv. (Hihi, farlikorv, vad rolig jag är.)

Nu sitter jag på mitt rum med vädringsfönstret öppet. Det är nämligen så att jag måste vädra mina tankar. Mina tankar som är fulla av fransk text. Och vem i hela friden vill egentligen ha fransk text i huvudet? Egentligen är det konstigt att den är i mitt huvud. Det är ju inte direkt så att jag gjort läxan.

Pusselipussel


Här ser ni farlikorv och ketchup. Plus andra saker. Men tänk bort dem, lägg dit lite potatis och bacon och ni har min lunch.

Stadigt Frida

Kategori: Allt möjligt

Eftersom att jag typ är den stadigaste människan som finns så höll jag nyss på att ramla omkull inne i mitt minimala badrum. Något som troligtvis var väldigt lyckosamt är att badrummet är just så minimalt att jag med svårigheter kan vända mig om. Vilket betyder att det inte går att ramla omkull. Och det är ju tur, för annars kunde kvällen ha slutat med trettioelva skallbensfrakturer och ett sönderslaget näsben.

Nu slutar i stället kvällen med en barnfilm. Har ju sovmorgon till klockan tolv i morgon. (Haha, känn på den ni!)
Heddå


Mormor har vackra glasögon

Billigt är bra

Kategori: Allt möjligt

Detta har varit en ganska rolig dag. Varför vet jag inte, men får man skrattattack i matsalen så måste det ju vara något som är roligt. Tårarna rann och jag skakade så att maten nästan, men bara nästan, flög ut ur munnen.
En annan rolig sak är att vi varit på Willys och Rusta. Billigt är bäst, räcker bra till fest skulle jag säga. Jag köpte bland annat linfrön, torkad frukt och filidutter. Festligt värre.

Nu ska jag sitta och tänka på all franska jag borde göra.
Häv a värry najs ivning!

Heddå


Filidutter

Kaviar

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag ätit kavairsmörgåsar och youghurt. Något jag inte förstår är hur man inte kan tycka om kavair, det är ju mumselibumsit värre ju. Något som inte är mumselibumsit är att alpina vm börjar idag och jag kommer inte kunna se det. Jag vill, jag vill, jag vill.

Nu ska jag sitta här och vänta på att cykla till skolan. Trevligt!


HeddåRiesen - ett medecinskt mirakel

Kategori: Allt möjligt

Min magvärk är borta. Den försvann bara sådär pang bom. Inte ens hejdå sa den. Jag tror att det var den nya mirakelkuren Riesen som hjälpte till. Bara genom att titta på den mörka chokladen blev jag pigg. Pigg som en gris i England. Höhö
Nu ska jag sitta och filosofera tills jag somnar, har ju sovmorgon ända till klockan tio imorgon. Hur najsigt är inte det på en skala 1-11. 12 tror jag.

Fast jag ska nog titta på Björn Gustafssons dvd först. Ett gott skratt förlänger livet.
Heddå


Jag och Bo ska baka goda kakor snart. Kanske med chokladkrän emellan.

Pain

Kategori: Allt möjligt

Jag har kramp i magen. Det är inte skönt. Tur att min mormor köpte Riesen åt mig. Då kan jag ligga och titta på de och tvinga mig själv att sluta ha ont så att jag kan äta upp dem.
Vi har varit och storhandlat. Jag säger inte mer än att det blev väldarns dyrt och att vårt kök är fullproppat med diverse utsökta saker numer.

Nej, nu ska jag tvinga min mage att sluta göra ont genom lite tv-terapi. Kan gå.

Heddå


sommar nu

Oinspirerad

Kategori: Allt möjligt

Jag känner mig fruktansvärt oinspirerad idag. Det är också anledningen till att det varit väldigt skralt på blogginläggsfronten. Fast jag kan ju berätta om min och Hannas trevliga diskussion på matten.

Jag går fram för att skriva upp våra namn på tavlan i kontakt/hjälp listan. Eftersom att jag är en särdeles klantig person skriver jag cirka 15 n i hannas namn som till synes bara innheåller två.
J:  Hanna, jag orkar inte radera bokstäverna.
H: Hahahhaha
J: Haha oj nu har dataspråket även börjat komma in i mitt vanliga tal.
Sedan satt vi hela lektionen och kom på vilka smarta förkortningar jag ska börja använda i mitt vardagliga tal. Det blev bland annat brb omg.


En mycket händelserik dag. Nu är i alla fall mormor här.
Heddå

Musikvideo

Kategori: Allt möjligt

Nu är jag i storstan igen. Åkte ensam med bussen, eller det var ju förstås folk på den. Men ingen jag kände. Det ledde till att jag där i min ensamhet satt och gjorde upp egna musikvideor. Det är faktiskt ganska vackert att sitta och se ut på skogen och stjärnorna och samtidigt lyssna på Coldplay´s Fix You.

Annars är jag glad för att Bjuris vann med 5-2! Det blir najs på Tjejligan och då ska jag va frisk.

Heddå


Blooooondie

Bad day

Kategori: Allt möjligt

Idag är en hermeiskt dålig dag som min bror skulle ha sagt. Jag svettas, fryser och känner mig som överkörd av en stor gaffeltruck. Därför blir det ingen match. Jag som var mer taggad än vanligt.
Har bara legat och glott på tv all day long och tror att jag ska fortsätta med det nu. Om en timme är det ju dags för sm-veckan i Sundsvall på ettan. Då visar de skotercross på tv, det är otroligt.

Heddå