Sorgen

Kategori: Allt möjligt

Jag känner mig lite ledsen inombords över att min blogg gått och dött den senaste tiden. Det känns nästan som att en liten del av mitt inre försvunnit för att i stället ersättas av någonting annat. 

Det är så, jag känner varje gång jag sätter mig ned med datorn i knäet att "Näe, varför ska jag skriva det där? Vem är det egentligen som orkar läsa det och bry sig?" Ingen alls förmodligen och när jag tänker den tanken så känns det sorgligt i hjärtat och allting med denna lilla blogg blir bara så himla onödigt. 

Jag lägger tiden på annat i stället. Som att vila, inte gå i skolan och umgås med människor som är bra. 
Kanske kan bloggkänslan finna sin väg tillbaka, den brukar ju göra det när jag skriver sådana här sorgesamma och töntiga inlägg. Och det är väl därför jag gör det.

Heddå

Kommentarer

 • Björknäshäxan säger:

  Jag läser...varje dag...och jag tycker att du är superduktig på att skriva! Du har ett härligt sätt att uttrycka dig, även om det bara är en liten "skitsak" du skriver om...

  2010-12-13 | 11:48:32
  Bloggadress: http://www.bjorknashaxansparlor.blogspot.com
 • jennifer säger:

  ja bli ledsen då du inte skriver :(

  2010-12-13 | 13:30:34
  Bloggadress: http://jennfo.blogg.se/
 • pelle säger:

  Äsch, bloggmotivationen kommer och går. Det är oundvikligt, så är det bara. Ta det från en som vet. När man inte är riktigt aktiv eller känner att man inte orkar - låt den bara vara ett tag. Och så ska man se realistiskt på saker, det är ju bara en blogg vi pratar om. :)

  2010-12-13 | 13:49:38
  Bloggadress: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här: