Lika

Kategori: Allt möjligt

Det kan vara så att den HÄR bilden var en bidragande faktor till mina sömnsvårigheter igår.
Jag tror inte bara att det var det där hunnans snacket.
För de där nötterna ser verkligen ut som löss. Titta bara:
Goda var de i alla fall. Ja, nötterna. Inte lössen.
Fast kanderade löss kanske är gott?
Borde jag ge det en chans?

Insekter

Kategori: Allt möjligt

Jag hatar insekter av hela mitt hjärta. När jag var mindre var jag så utomordentligt rädd för alla sorters flygfän att jag vägrade vistas utomhus om jag så bara hörde surret från en liten geting. (Dessbättre har mina rädslor försvunnit en aning. Numer kan jag vara ute, åtminstone på platser där man enkelt kan springa ifrån odjuret.)

Igår innan idrotten började pratade jag och mina klassisar om insekter i en halvtimme. (Don´t ask why) Alla berättade om sina mest avskyvärda minnen beträffande småkryp och efter en stund kom vi in på vägglöss. När dessa nämndes skrek jag rakt ut och började gråta. Jag.klarar.inte.av.löss.
Och speciellt inte löss som kryper omkring på väggen, hoppar ner i sängen, biter dig och förökar sig. 

Jag kunde inte sova igår.
Jag satt med lampan vinklad upp mot väggen och spanade en lång stund. När jag sedan fick syn på små svarta pluttar på lakanet höll jag på att avlida. Turligt nog var det bara ludd och jag överlevde. 
Frågan är ju om detta nu kommer bli en ritual, att sitta och stirra på väggen en timme innan sömnen kan infinna sig varje kväll? Vore ju en aning jobbigt.

Heddå


JAG VÄGRAR LÄGGA IN EN BILD PÅ ETT RIKTIGT KRYP


Eko

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag påsklov och det känns fantastiskt bra. 
Så bra att jag är helt tom i skallen. Det ekar nästan, ho ho? 

BRABRABRA LÅT

(Det är egentligen hemligt att jag gillar sån här musik. Så håll till godo.)

Generande

Kategori: Allt möjligtAngående det HÄR inlägget:


Va? Jag, generad?
Jag blir aldrig generad. Har aldrig hänt.
Aldrig.

Höll inte på dö av pinsamhetskänslor idag när människor pussades på tv:n. 
(FATTA ATT JAG SKOJJAR NURÅ. Eller, jag försöker åtminstone intala mig själv att jag skojar.)

Onöd

Kategori: Allt möjligt


Nej mig går det ingen nöd på.
Ifall ni undrade tänkte jag. Vilket jag förstår att ni gjorde, mitt liv är er lag så att säga. (Typ. Inte)

Nu ska jag läsa om sexet som alla viskar om. Jag har inte hört några sexviskningar? Är det för att jag inte har några vänner? Va?

Heddå

Oskadd

Kategori: Allt möjligt

Bilen är hel, jag är hel, mamma är hel, mormor är hel och resten av Umeå likaså. Eller om något/någon är trasig så är det åtminstone inte mitt fel. Jag körde som en gud. (En väldigt mänsklig gud med not so snabb gasfot)

Förutom att brumma runt har vi handlat.
Jag har utökat min palmsamling med en Yucca-palm. Visserligen hade jag bara en palm innan, men som ni förstår så är två fler än en. 
Har också bestämt fyra födelsedagspresenter åt mig själv. Alltid roligt med överraskningar på den stora dagen liksom!

Heddå

Gammal palm som behöver ett badkar vatten till vänster och ny paaaaaaalm till höger


Mera brum

Kategori: Allt möjligt

Alldeles strax kommer min mami och mormor förbi här. Det är nämligen så att jag ska övningsköra. Varför mormor är med vet jag egentligen inte, jag trodde att hon aldrig någonsin ville åka med mig igen efter turen till Härnösand. Så spänd som hon var där i baksätet har jag aldrig ens sett världens mest åtspända spännband vara. 
Jag funderar dock på om det kan vara så att hon vill följa med för att hon inte litar på att hennes dotter lär ut allting helt korrekt? 

Det jag mest kommer ihåg att min mamma lärt mig är faktiskt en rallysväng. Vilket kanske inte är sådär väldans optimalt att utnyttja på uppkörningen. 
MEN ROLIGT ÄR DET

Så, nu vet ni. Om ni bor i Umeå, håll er för sjutton gubbar inomhus i eftermiddag!

Heddå


Idag blir det ingen hjälm.
Men brumbrum.

Brum

Kategori: Allt möjligt

Denna kolossalt angenäma förmiddag har jag spenderat (och gör fortfarande i några minuter) hemma på mitt rum. Jag har övat körkortsteori. Ärligt talat så står mig alla dessa trafikregler långt upp i halsen nu och jag känner att en böjning över toaletten inte är långt borta. 

Men vill man brumma bil får man gå med på denna deal!

Jävlar i min låda vad fint jag rimmar ibland. 
Kanske ska börja skriva alla inlägg på rim? Blir nog nästan lika kuligt som att sniffa lim.
(Hahahaha, förlåt. Det där var att gå över gränsen. I alla fall om man är en mes.)

HeddåSommar inne, vinter ute

Kategori: Allt möjligt

Jag sitter i min säng och äter jordgubbar, physalis och vindruvor. Hur sagolikt härligt låter inte det?
Och jag ljuger inte. Och utanför mitt fönster ser det ut exakt såhär:

JAG BLIR HELT RÅDVILL HÄR I MIN ENSAMHET. ÄR DET SOMMAR ELLER VINTER?
(Okej, nu lät jag exceptionellt korkad. Enligt bilden är det ju rätt uppenbart villken årstid det är. Men ändå liksom. Ändå.)Toast Bolognese

Kategori: Allt möjligt

HELT OKEJ FIKA FAKTISKT

Jag tror att jag är förälskad. I Toast Bolognese.
Han är vacker och mycket angenäm, dessutom besitter han en underbar gyllenbrun färg.
Kan knappeligen bli bättre, för alla vet ju att det är utsidan som räknas.
I och för sig verkar han god på insidan också. Mjuk och fin.

Heddå

Ostark

Kategori: Allt möjligt

Idag bestämde jag och Sagis oss för att dra på IKSU och bygga muskler. Halvtolv promenerade vi in bland alla stönande och stånkande unga och äldre män för att påbörja byggandet. 
Till en början kände jag mig riktigt strong men det gick fort över när jag fick syn på de tiotalet spännisar som stod borta vid de fria vikterna. Jag kände mig ungefär som en ensam liten utstött sillmjölke. Och när Saga tog mer vikter än mig på ungefär 99% av apparaterna kände jag att det var lika bra att gå hem.

Men vi var visst tvungna att löpa en stund också.
Efter 2 km höll jag på att ramla framlänges, flyga bakåt med rumpan i vädret och kräkas mellan de femtioelva löparbanden. 
Så, det var en jobbig träningsdag idag. 

Att jag överlevde firar vi med ett besök på Wayne´s!

Heddå

Ett tidigare besök på Wayne´s

Nöt

Kategori: Allt möjligt

Förut idag (ojdå, kanske ska säga igår?) var jag kolossalt sugen på honungsrostade jordnötter. Men det kan jag helt sanningsenligt påstå att jag alls inte är längre. Ty det är så att min mage vrider sig i kramp och jag ligger böjd som en liten ynklig ostkrok här i min säng. 

Nu fasar jag inför morgondagen. Tänk om jag drabbast av vinterkräksjukan? Har Blondinbella månne smittat mig?

Det får vi nog veta inom kort. 

Heddå


Blinkblink

Kategori: Allt möjligt

Igår var jag på Umeå Open, en festival here in town. (Inomhus för er som inte förstod det. Tror inte att det hade varit sådär supermysigt att stå ute i de fortfarande meterhöga snödrivorna här i staden.)
Först såg vi Melissa Horn och jag höll på att svimma. Hur tålig är man på en skala om man inte klarar av när en folkmassa gungar lite lätt och sjunger med till Långa nätter? Not so robust som en redig norrlänning bör vara i alla fall.

Därefter var det dags för Salem (han är fruktansvärt behaglig den mannen, man vill liksom höra hans röst oavbrutet resten av livet och vispa om med handen lite i hans vildvuxna hår). På grund av mina oerhörda klenhet var jag tyvärr tvungen att intaga en sittplats under hans spelning. Så där satt jag, mitt på läktaren, ensam. Ingen ville sätta sig bredvid mig heller och jag kände mig som världens största tönt. (Vilket jag möjligen är?) När lamporna till sist släcktes var det som om ett isberg lättat från mitt hjärta och min tomatröda ansiktsfärg kunde återgå till den mer normala grisrosa. 

Sist men inte minst lyssnade jag på Markus Krunegård. Ensam även denna gång, åtminstone större delen av tiden. (Ja, uppenbarligen är det så att jag inte har några vänner. Nu vet ni.) Jag kände ändå att hela livet var ett disco och kunde lyckligt vandra hem i den tomma Umeå-natten efter en underbar afton.

Heddå


2010-03-27 - SALEM AL FAKIR från Idun / Umeå Open
Bild HÄR

Radio

Kategori: Allt möjligt

Denna förmiddag (som nu helt utan förvarning övergått i eftermiddag?) har jag spenderat i ett litet ljudisolerat rum med en ljudinspelare, ett manus och en Kristin. Jag har spelat in mellansnacket till vårt ypperliga radioprogram och för att det skulle bli så lysande bra som bara möjligt så satt Kristin och övervakade mig.

Så fort jag bara stakade mig lite, lät för taggad, för arg eller bara allmänt oengagerade var hon där med sina förmaningar. 

DET ÄR SVÅRT ATT LEKA PROGRAMLEDARE FAKTISKT

Det ska ni veta. Men det är ganska kuligt också. 
Särskilt i slutet när man precis som de gör på Ring så spelar vi, Melodikrysset (hej jag är en pensionär och lyssnar bara på p4) och alla sådana där program får rabbla upp allas namn inklusive sitt eget.

Heddå


Hon är radiopratare, det vet jag.

Inte jag

Kategori: Allt möjligt

Det var inte jag som skrev det tidigare inlägget. Ärthjärnan som skrev det är min så kallade vän Kristin och hon borde tryckas ner i en snödriva omedelbums. 
Cirka 0,0% av hennes inlägg har någon sanning i sig. 

Nu vet ni.


The Real Frida

Kategori: Allt möjligt

Sex saker som ni apselut inte visste om mig (för jag skäms för mycket för att erkänna det, men nån gång måste man ju lätta sitt <3 )

- Jag har fake-naglar. Folk tror iofs att jag har fake-naglar, men jag säger alltid att det har jag inte, de är vita för att jag dricker mycket mjölk, men det är en lögn. Mina naglar är lika fejkade som Kissies bröst.
- Jag älskar att åka hiss, det är så kuligt att klicka på alla knappar. Men det är sant att man blir tjockis av att åka hiss; det finns en anledning till att jag hänger på iksu 24-7.
- Att jag skulle vara klantig är bara en förevändning jag använder mig om för att verka hjälplös och oskuldsfull ,allt för att locka det motsatta könet. 
- Hemligheten bakom min framgång bland män är knepet att öppna bananen på fel sida; rättare sagt; den sida man tror är fel men som egentligen är rätt!
- Det där fasansfulla ljudet man kan höra ibland om sommarkvällarna, ni vet det där som låter lite som en blandning mellan en katt som har fastnatt i en motorsåg och en brandvarnare med epilepsi, det är bara jag och min lilla moped som vrålar runt på byn.
- Jag älskar skärgårdslivet! Gratis duschvatten och fritt tillträda att kissa vart man vill!
Det var allt om lilla mig för denna gång!

//Anna Frida Olivia

Knäpp

Kategori: Allt möjligt

Idag är en knäpp dag.
Jag vaknade med grus i ögonen efter att ha drömt en sinnessjuk dröm om fotboll och halvnakna människor. På skolan betedde jag mig sedan synnerligen udda. Först var jag mest trött, sedan glad och engagerad, sedan hungrig och småsur, därefter jävligt förbannad och slutligen alldeles nedslagen. (Ja, inte nedslagen på det sättet då.)

När jag kom hem slog jag lilltån i min fotpall och höll på att ramla och mosa datorn.
Sedan dess har jag legat parkerad i sängen med körkortsteori. Jag överväger dock att kliva upp och grädda lite våfflor. Kanske. 

Heddå

Våffelätning -09


Chokladigt

Kategori: Allt möjligtTill min fina klass.

Jag kom ihåg det!


Halkigt

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag gjort halkbanan.
Ooooooh, så tokigt nervös jag var innan vi skulle börja. Halkbane-mannen var nämligen en sådan man som har sitt största nöje i att skrämma upp folk. Och som han skrämde mig. Huvvaligen!
Jag trodde att jag skulle krascha bilen, köra över minst tre människor och nästintill dö. Men, väl ute på banan, ensam i bilen gick det bra. Riktigt bra till och med. Det var dessutom alldeles förträffligt roligt och jag skulle gärna göra om de där bredsladdarna och tvära inbromsningarna. 

Kuligt och lärorikt, det kan knappast bli bättre!
Dessutom fick jag testa på att hänga upp och ner i bilbältet. Det var dock inget att rekommendera, så det gäller att hålla däcken på marken.

Heddå


Nöjd tjej

Snabb som en död snigel

Kategori: Allt möjligt

Jag försöker plugga körkortsteori på min dator. Men programmet går segare än en död snigel och jag får väldigt välutvecklad svamp mellan tårna av otålighet. Uhhhuuuuhhhuuu

HUR SKA JAG KUNNA KLARA TEORIN UTAN ATT ÖVA PÅ FRÅGORNA?
VAVAVAVA?

Att läsa i boken är värdelöst. Gammalmodigt.
De enda böcker som ska läsas är bra böcker och jag lovar att körkortsteoriboken inte är någon bra bok.

HeddåSömnproblemas

Kategori: Allt möjligt

Jag tycker att det är underbart att vara trött klockan nio och fortfarande vara vaken kvart över elva.
Så fantastiskt trevligt att aldrig, aldrig och ja, jag menar verkligen aldrig kunna somna på mindre än en timme. Ni förstår inte själva hur välsignat glada ni borde vara över att ni kan lägga er ner, ta ett djupt andetag för att sedan vara på plats i drömmarnas värld. 

Jag lägger mig ner, vrider mig till höger, lägger mig på mage, lägger mig på rygg, kastar bort en kudde, vrider mig till vänster, pussar lite på min nalle, lägger mig på rygg igen, snurrar ut lakanet från högerbenet, får ont i magen av att sängen känns varm och korvig, kliver upp och öppnar fönstret, lägger mig ner, kliver upp och stänger fönstret, sätter på lite musik, dålig musik, stänger av musiken och börjar om hela skitprocessen igen.

SVAR JA, JAG ÄR BITTER ÖVER DETTA
Låt mig va det.
Trösta mig.
NU FÖR SJUTTSINGEN

Älska

Kategori: Allt möjligt

Jag älskar att läsa. Verkligen älskar, hur mycket som helst. När jag var yngre brukade min pappa säga åt mig att jag inte fick läsa så mycket. En gång tog han till och med  boken och slängd den all världens väg, då måste det vara rätt illa. Under vissa perioder var läsa nästan det enda jag gjorde hemma. (Kan ha varit så att jag inte hade några vänner, minns inte riktigt, jag hade ju mina böcker)

Men under det senaste året har jag knappt läst alls. I alla fall inte i jämförelse med mina tidigare "sluka alla böcker i hela biblioteket" perioder. Om det beror på att jag börjat umgås med folk eller bara på att jag faktiskt läst slut på alla böcker vet jag inte. (Jag gillar det senare alternativet.)

Ikväll har jag i alla fall börjat igen, Mansfield park är det första offret. En bok av Jane Austen som jag älskade när jag var 14. Hoppas att den inte gör mig besviken nu.

Heddå

En bild, för rolighetens skull


Billigt

Kategori: Allt möjligt

Jag fick åka buss gratis idag.

Men ensam.

Alltid ska där vara något yttepytte smolk i bägaren.

Jaja, nu ska här sovas.

Heddå


Känner mig lite suddig idag alltså

Blodigt

Kategori: Allt möjligt

Undrar om man kan börja blöda näsblod för att man är trött?
I så fall gjorde jag just det.
Och även om man inte kan det så är jag trött och blöder näsblod.


Troligen dags för sängen. Ja.
Fast först bör jag nog plugga i en papperstuss.
Jag tycker nämligen bäst om vita lakan.

Matproblem

Kategori: Allt möjligt

Jag och min pappa har det alltid lite jobbigt när vi ska gå ut och äta. Så även denna gång.
Först tänkte vi att "Jamen vi drar väl en pizza!", men efter att ha hoppat in i bilen och åkt en bit fick pappsen för sig att "Nähädu, jag är då rakt inte sugen på pizza! Vi går på fin restaurang i stället."

Efter att ha åkt sjuttioelva varv runt staden bestämde vi så oss för ett ställe, parkerade bilen, betalade p-avgiften och promenerade mot tha place. Väl där blev vi (jag) snåla och tänkte "Hmm, vi kollar in den där borta i stället." Sagt och gjort, vi spatserade vidare.

"269 fucking spänn för en lite köttbit" skrek jag väldigt högt rakt ut vid nästa ställe. "Och du har jobbarbyxor och tröja från 1800-talet" sade jag sedan till pappsen när han såg att buffén ju ändå hade ett rimligt pris. "Never in my life att jag går in på detta plejset".

Så vi fortsatte, mot Max.
Varsitt frisco-mål och en kopp kaffe.

GOTT
och prisvärt.
Är man ekonomisk så är man. (Kan även kallas gnidet och snålt, men ja.)

Heddå


Förra gången jag och pappsen åt ute var det på kina-restaurang

Mässa på bara

Kategori: Allt möjligt

Imorgon är det UF-mässa här i staden. Det betyder alltså att vi i SKUMT UF ska ställa ut och sälja våra tvålar och badbomber. Klockan 08.00 slår Nolia-hallen upp portarna för alla taggade och glada företagsmedlemmar. (Ja, vissa är ju taggade och glada över det i alla fall, själv är jag mestadels svinlycklig över att jag snart kan börja andas igen. Vilket jag kommer kunna göra när stressen släppt efter att mässan äntligen är förbi. Åååh, ljuva tanke!)

Men, jag kommer nog kunna härda ut dessa dagar. Förutsatt att vi får ihop vår monter då.
Det finns en ju en överhängande risk att jag kommer skava bort all färg på våra möbler, riva sönder "tapeten", tappa ner alla produkter, elda upp broschyrerna och riva monterväggarna innan vi knappt ens har börjat imorgon. Det är ju nämligen min allra mest välutvecklade talang att vandalisera (ej med flit) och förstöra allting som kommer i min väg. 

Men den som lever får se.
MVH 
Skumt Uf:s VD Frida 

Heddå
Spinnelispunn

Kategori: Allt möjligt

Jag och min härliga vän Sagis ska strax iväg på spinning. 
Det allra sjukaste är att jag tycker att det ska bli kul. Jättekul! Om det beror på att jag är korkad, inte varit på IKSU på 3 veckor eller att jag bara älskar spinning över allt annat liiiksom vet jag inte.

Men, som sagt, kuligt värre ska det bli.
Fram till att jag placerat arslet på cykeln och börjat trampa. Då kommer känslan "TA MIG HÄRIFRÅN NUUUU" infinna sig. Garanterat.
Men nu tänker vi inte mer på det.

Heddå


This is how I ser ut när jag cyklar på en vanlig cykel

Rädd

Kategori: Allt möjligt

Att sitta ensam utanför ett klassrum och vänta på en lektion som ska börja inom fyra minuter är inte kul.
Tänk om man gått fel?

Så ojämförbart pinsamt.

Fast nu kom läraren, så det kanske är hela klassen som gått fel? Vad vet jag?


Smärtsamt

Kategori: Allt möjligt

Jag har ont i rumpan för att jag suttit på exakt samma fläck i min säng sedan klockan halvsju. Varför har jag då gjort något så ofantligt dumt? Jo för att jag lyssnat på min oerhört fina spellista som hör till föregående inlägg.
Just det, jag har gjort klart alla provfaser till körkortet också.

HALKBANAN HERE I COME

HeddåGulle-kisse som inget alls har med inlägget att göra

Hårding

Kategori: Allt möjligt

Ikväll är jag en hårding. Det är nämligen så att ur högtalarna dundrar In flames. Ni som känner mig vet att jag mestadels lyssnar på mesigheter såsom Amy MacDonald, Coldplay, Maria Mena, The Fray och John Mayer. Det hårdaste som vanligtvis hörs här nog Johnossi. Så då förstår ni att något har hänt.

Något konstigt.
Jag vet dock inte om det bara är för en kväll.

Fast när jag tänker tillbaka så har jag ju alltid varit lite av en allätare. Eller periodare vad gäller musik.
I sjuan var jag något som skulle kunna kallas hårdrockare, Guns N´roses och Metallica var mina idoler.
I åttan var jag lite smyg-emo och älskade Panic!At the disco och My chemical romance.
Därefter blev det lite The all american rejects och i slutet av åttan lyssnade jag på världens töntigaste band, a k a Mcfly. 
Så i årskurs nio upptäckte jag Amy MacDonald och Coldplay.
Och nu, nu vet jag inte längre. Allting kommer tillbaka.
JAG GILLAR ALLT
(nästan)

Ni får slå mig, om ni vill. Både för att detta var ett stört inlägg och för att jag har störd musiksmak. Det är valfritt!

Heddå


AAAAAH PRECIIIIS

(O)nödvändig fakta

Kategori: Allt möjligt

Sex saker som ni kanske inte visste om mig:
- Folk tror att jag har fake-naglar. Men det har jag inte, de är vita för att jag dricker mycket mjölk.
- Hissar är djävulens påhitt enligt mig (dessutom blir man tjock av att åka hiss)
- Jag är född klantig, extremt klantig
- Jag öppnar bananen på enligt alla andra fel sida (RÄTT JU!)
- Jag sjunger alltid väääldigt högt och falskt när jag kör moped
- Jag älskar att bada i sjöar och älvar men är livrädd för att åka båtJa, det var väl spännande?
Utmanad av Fanny-mannen.

Elda ordentligt

Kategori: Allt möjligt

Min vän visar hur man eldar marhmallows.
Mycket sevärd!

Underbara unge

Kategori: Allt möjligt

Är det en snorkuse?
Nejnej, det var bara en spaghetti-bit som hamnat fel!

Skoterutflykt

Kategori: Allt möjligtTILL AMANDA


Lets steeek

Coola brudar
Marie visar how to make an eld

Les skotrar

Åsna

Kategori: Allt möjligt

Nu är det underbara sportlovet slut. Igår på bussen in till stan satt jag bakom en åsna. Jag lovar, han måste ha varit en åsna utklädd till kille. Hans skratt, huvvaligen, det ryser och korvar sig över hela min kropp när jag tänker på det. Och hans hår såg ut som en smutsig åsneman. 

Sen tände åsnan lyset i taket. DET LYSTE RAKT I MITT VÄNSTRA ÖGA
så jag var tvungen att dra ner mössan över ansiktet vilket höll på att leda till en långsam kvävning.
Men jag överlevde.

Kul det hade varit att dö av en långsam kvävning på grund av att en åsna tänt lyset.

Heddå


Tomt

Kategori: Allt möjligt

Detta är en sorgens afton. Modo har nämligen förlorat chansen till en slutspelsplats.
Det känns tomt.
Men förlorar man mot Södertälje så är man ju inte bra. Så. 

NU ÄR DET ETT JÄKLA HALVÅR KVAR TILL JAG FÅR SE MINA FAVVISAR IGEN

Ack, vad ska jag ta mig till?
Kanske kan man skölja bort lite ledsenhet i duschen?Från Matildas blogg

Tjohej världen

Kategori: Allt möjligt

Det är lov vilket betyder att mitt liv består av att jobba som pistvakt, köra skoter och pussa på lillasyster. Mycket angenämt måste jag faktiskt säga!

Bra saker som hänt:
- Jag har varit på hockey
- Jag har myst med lillasyster
- Jag har åkt snöbräda med vänner
- Jag har kört massvis med räcerskoter
- Jag har varit på finmiddag med mommo
- Jag har haft brudsen på middag in the house

Dåliga saker som hänt:
- Jag har gråtit över Skellefteås mål i sista sekunden
- Jag har nästan blivit överkörd av en grön bil
- Jag har gjort bort mig inför en hel liftkö
- Jag har fått ett stort äckligt blåmärke
- Jag har inte gjort några läxor alls
- MITT HÅR ÄR FUCKING SVART


Heddå

Inga klagomål (kanske några)

Kategori: Allt möjligt

Denna afton har jag inga klagomål på mitt kära Modos insats.
Vad beror då detta på?

DE VANN JU FÖR SJUTTSINGEN MED 8-0

Ja, 8-0 mot Linköping. Det enda jag känner nu är att de gärna kunde fått fördela sina mål lite bättre över säsongen. Då skulle alla matcher varit vunna vid det är laget och de skulle inte ligga 1 poäng från en slutspelsplats.

In genom ena ögat och ut genom det andra

Kategori: Allt möjligt

Jag vet att min rubrik kan verka en aning felaktig. Det heter ju egentligen "in genom det ena örat och ut genom det andra".
Men för mig är det nu ögonen. Jag har nämligen suttit och pluggat körkortsteori i 3 timmar.

3 TIMMAR

Det är ett historiskt ögonblick i mitt liv. Aldrig någonsin tidigare har jag pluggat något så länge utan längre pauser. 
FANTASTISK VAR ORDET

Heddå


Tänk att den skallen kan få in så mycket fakta
(Ser ungefär sådär pigg ut right now också)

I sängen

Kategori: Allt möjligt

Kristin: Jag skar mig igår.
Linda & Frida: Jaså, på vadå?
Kristin: Ett rakblad, jag hade det i sängen.


Oerhört intelligent med rakblad i sängen. Måste vara ett effektivt att färga sängkläderna röda om inte annat.
Eller så har man det i stället för en spikmatta.

Welcome to buy our nyutvecklade rakbladsmadrass!


(Krille, döda mig inte. Det var faktiskt kul)

Bas

Kategori: Allt möjligt


Igår fick jag en baslåda med två tillhörande högtalare av min mor. Nu funderar jag på vad hon egentligen vill mena med det.
Vill hon att jag ska spela så högt att jag måste flytta hem? (Hon kanske saknar mig. Not so troligt.) 
Eller vill hon bara jävlas lite allmänt med grannarna?
Eller vill hon att jag ska spränga öronen? (Så att hon inte behöver känna sig ensam som döv kvinna i familjen.)

Det får jag nog aldrig veta.

MEN HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA ÄNDÅFruiiity

Kategori: Allt möjligt

-Ojrå, jag ramlade visst ner på golvet.


- NÄMEN, DET STÅR JU EN SKÅL FRUKTSALLAD HÄR

- GOTT

Mat in my heart

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag ätit.
JAG HAR ÄTIT

Så osannolikt underbart det var. Särskilt med den där halva Subway-mackan med curry-dressing.
Eller, potatisbullen med bacon var också god.

FRIDOLINA IS BACK ON TRACK


Ikväll ska jag äta fruktsallad och dricka juice. 
Himmelriket alltså.

Fin restaurang

Kategori: Allt möjligt

Restaurang var det ja.
Bidde en körv på ICA Maxi i stället. Men lika glad för det är jag. Magen höll nämligen på att sprängas efter den där lilla ynkliga saken.

Jag börjar bli orolig här.
Jag, Fridolina, mätt på en korv! Det är fruktansvärt, avskyvärt, ojämförligt konstigt. 

IMORGON SKA DET JÄVLAR I MIG ÄTAS

Heddå

(Mamma är söt, och snäll)Maggnag

Kategori: Allt möjligt

Jag har varit hemma från skolan idag också. Magontet vill ickut ge med sig. 
Fast nu funderar jag mer på om jag kanske har ont för att jag inte ätit någon riktig mat sedan lördagens extraordinära middag? 

Detta är ett svårt dilemma.
För tänk om jag äter, mycket och så måste jag kräkas igen.
Jag vill inte kräkas.
Bättre att svälta än att kräkas.

Jaja, om mamma bjuder mig på restaurang kan jag ju möjligen ta en kräkning.
Vi får allt se.

Heddå


Min brors ketchupindränkta köttförspaj vill jag inte ha

Saknad

Kategori: Allt möjligt

Jag känner en stor sorg och saknad.
Det är nämligen så att min kompanjon Empie försvunnit efter 3 års trogen tjänst. 

Hur ska jag gå vidare?
Jag vill inte stifta någon ny bekantskap. Det är för dyrt och tidskrävande.

Jag glömmer dig aldrig Empie.

Farlig flicka

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag ätit (och druckit)
- 4 glas pro-viva
- 2 glas cola
- 2 mjukbröd
- 1 hårdbröd
- 3 tuggor banan


JÄVLAR VAD SMAL JAG ÄR NU ALLTSÅ
Not, min mage är uppsvälld som en överdimensionerad fotboll och jag ser snarare gravid än size-zero modellig ut.

Mina vänner säger att jag inte får komma till skolan imorrn. Vissa är så rädda att de inte ens svarar på msn. 
Umgås jag endast med mesar eller???

Heddå

såhär ser jag inte ut nu.

Four days

Kategori: Allt möjligt

Jag har inte tvättat håret på fyra dagar.
Lovar er att här behövs inga hårspännen eller snoddar för att hålla risboet på plats. Alltid finns det någon fördel!

Fast jag känner att det vore trevligt att kunna dra fingrarna genom stråna utan att behöva tvätta händerna efter.
Så, mot duschen nurå!

(Vet att ni gillar mina äckliga updates idag)

Heddå

Bubbel

Kategori: Allt möjligt

Igår jobbade jag.
Och kräktes.
5 gånger.


Så idag ligger jag hemma på sängen med bubblande mage. Det enda den bubblande magen ätit på ett dygn är 6 skorpor, 4 glas cola och 3 glas pro-viva. 

Jag är mysig. Jag vet.

Heddå


Saker jag inte vill ha just nu