De tre vännerna och Fridolina

Kategori: Allt möjligt
ÄR MED MINA VÄNNER OCH SJUNGER BRA SÅNGER FRÅN ALBUMET SOM TYP ALLA ÄLSKAR THESE DAYS
MAGGIOOOOO

Heddå

Ps. Jossan är också här.

Söting

Kategori: Allt möjligt

Har inga andra bilder på den här datorn. 
Denna blogg kommer hädanefter endast och allena bestå av webcambilder med putande mun och mage.


(FÅR FAN DAMP PÅ TANGENTBORDET. HATAR NYA SAKER INNAN MAN VANT SIG....)

Heddå

Hulken och jag

Kategori: Allt möjligtHej! Jag vet att jag är en elak människa, men jaja. Nu ska jag i alla fall säga hej. HEJHEJHEJHEJHEJ
Ska också berätta att jag har köpt en ny dator med en exceptionellt bra webkamera. Vill äta på den hela tiden.

Heddå

Inte konstigt att man blivit som man blivit

Kategori: Allt möjligtI samhället där jag kommer ifrån vet folk inte hur man parkerar. Människor med ett observerande öga (eller två stycken för den delen) kan ju se att det både på väggen och på asfalten står att platsen till vänster är till för rörelsehindrade. Eller?

Jag undrar nu vad de två bilarna som parkerat bredvid handikapparkeringen tänkte. Var det möjligen:

- Jag har bråttom. Kan inte gå mer än en meter in till affären. Måste hem och dricka öl!
Eller:
- Jääääävlar vad svårt det är att parkera på en helt tom parkering. Tror jag ställer mig mitt framför dörren så att jag är ivägen för alla anldra. Perfekt.


Och så här ser det alltså ut varje dag. Cirka 89% av tiden affären har öppet. Inte ok.

Heddå

Tobias

Kategori: Allt möjligtIdag fyller denna pudding 19 år. Det betyder att vi nu återigen är lika gamla. Jag gillar inte det.
Det har varit mycket praktiskt att vara the older one, jag har liksom kunnat utnyttja det till min fördel. Bland annat kunde man ju tvinga plutten att massagera alla ömmande leder man får som äldre, eller att gå och köpa mat när man själv har en fruktansvärd värk i ryggen. 

Nu kommer han göra likadant. Hugaligen så hemskt!

GRATTIS MIN BÄSTA 

Heddå

Synd

Kategori: Allt möjligtIkväll är det fruktansvärt synd om mig. Lista följer på varför:
- För att jag varit på spinning och trampade så hårt att mina vader nu efterkrampar
- För att det finns glass i frysen hemma, men jag ej befinner mig där
- För att jag har pluggat religion så att jag har kolossalt ont i nacken
- För att jag ligger ensam och tittar på tv i min pojkväns soffa
- För att jag var tvungen att städa undan allt efter middan som en annan hemmafru
- För att jag har blött hår

Kanske räcker nu. För er. Jag skulle kunna fortsätta om ni vill? Skicka ett mail för mer info.

Heddå

Presenter

Kategori: Allt möjligtFör exakt en vecka sedan fyllde jag 19 år. Eftersom att jag är en alldeles sällsynt snäll och söt människa så tänkte jag visa er lite bilder på presenterna jag fick. Så he ba te å kik ovan här. En skarpsynt människa kan nog utskönja att jag gillar orange. Eller gillar och gillar, vi skulle väl kunna säga att jag älskar orange. Har man en orange fåtölj, orangea gardiner och en orange filt så behöver man en orange lampa och såklart en orange Kånken också. (Aldrig tidigare har orange använts så många gånger i samma mening...)


Min orangea Kånken är den finaste jag skådat med mitt högra öga. Mycket, mycket finare än den gröndassiga jag använt som skolväska i nästan tre år. Ja, hugaligen!

Heddå


Jag och ett tomt klassrum

Kategori: Allt möjligt
Jag vet inte om det är jag som är mobbad eller om det är mina klassisar som alltid är sena. Men ungefär som på bilderna ovan har det börjat se ut den senaste tiden. 

Jag sitter ensam i klassrummet och grinar.

Heddå


Trissmamma

Kategori: Allt möjligtJag måste säga att mor min är ganska skicklig på att skrapa trisslotter. Hon tar liksom inte ut sig i onödan och sliter på skraparfingrarna. Fast hon kunde ju vunnit lite mer än 50 spänn när hon ändå höll på. Men glad var hon ändå och skrek:

- HIHIHIHI FICK MIN GLASS GRATIS NU!

Så vi ska inte förringa 50 kronor.

Heddå

Snöskotercross

Kategori: Allt möjligt

Jag har ju varit i Östersund i helgen. Anledningen till att vi åkte dit, jag och my family, var att min bror skulle köra SM-final i snöskotercross. Det hela gick mycket bra och efter ett slutheat där brorsan tog ledningen och körde i mål som trea så slutade han som 7:a totalt i sm-serien. Nöjd kille firar med cirka tretton chokladkex


Under tiden mellan heaten så kan man sitta i bussen med sin mamma och göra fula miner. Bra sysselsättning, det säger jag er!


Detta har sammanfattningsvis varit en helt FABULÖS helg med Modo tillbaka i elitserien, en bror som är asbäst på att köra skoter, möte med en gammal klassis och lite fina klantigheter från min sida, precis som vanligt.

Heddå

Den lyckan

Kategori: Allt möjligt

Jag vet inte om ni kan förstå den lycka jag kände när slutsignalen gick och Modo hade kickat Södertäljes rumpa med 2-0. Under de senaste veckorna som kvalserien pågått så har jag gått med en ond känsla i magen varje dag. Jag har funderat på vad som kommer hända om Modo inte går upp tillbaka till elitserien.

Hela Övik skulle gråta. Jag skulle gråta.
Ingenting skulle bli som det varit ända sedan jag föddes. Jag skulle inte få åka och titta på mitt och pappsens älskade lag en mörk kväll i Januari och sedan köra på Sibylla och klämma en hamburgare. 

Det skulle bli så sorgesamt och tråkigt att inte ha sitt favvolag alla kategorier i den högsta serien. Men det löste sig och nu kan jag äntligen andas.

Heddå


Glad

Modo min älskling

Kategori: Allt möjligt

Ikväll avgörs det om Modo kommer att spela kvar i Elitserien nästa år eller om de blir nerflyttade till allsvenskan. Jag har panik redan nu.

Men det värsta med hela kalaset är att jag inte kan åka dit och se det, jag kan inte kolla på det på tv och jag kan inte höra det på webradion. JAG SKA JU FUCKING ÅKA BIL TILL ÖSTERSUND IKVÄLL
Så det blir p4. Om nu det går in där ute bland de 35 milen skog som vi ska passera. 

Annars har min vän Josefine lovat att liveuppdatera mig eftersom att hon ska dit och titta. (Hatar henne lite för det...) ÅHHHH KOMMER DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ OM DE INTE VINNER.
FÖRLÅT FÖR DET DAMPIGA INLÄGGET MEN JAG HAR SERIÖS OCH MYCKET ALLVARLIG ÅNGEST ÖVER DETTA OCH VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL

Heddå


Snälla vinn

Världen är en plats

Kategori: Allt möjligt

(I stället för att skriva på alla skoluppgifter som jag borde skriva på så skrev jag den här texten denna afton. Läs den om ni orkar, i annat fall kan ni ju låta bli.)

Nyss fyllda 19 år med en framtid som är helt blank. Eller helt och helt var väl att ta i, det är ju jobb, plugg eller resa som hägrar. Precis som för alla andra som tar Studenten juni 2011. Hur ska det gå, vad ska jag göra, vad vill jag göra och vem vill jag bli är frågorna som de flesta ställer sig. Paniken. Paniken som kryper sig på om kvällarna när man ligger ensam i en alldeles för stor säng för att ens pojkvän inte kunde komma, han skulle spela fotboll i stället. Det är lite gråt här, lite gråt där. Det går inte att andas när allting är så stort och brutalt och framförallt så vidöppet att man inte ens kan jämföra det med att åka båt mitt på havet ensam i en eka. Eller, det kanske är just den jämförelsen som passar bäst. Särskilt för mig som dör varje gång någon föreslår en båttur på havet. Just nu känns det ungefär som att jag ska dö varje sekund som någon ställer frågan ”Men vad ska du göra efter studenten då?” Jag tror jag ska börja svara ”Sjunka med båten” och så ska jag le ett litet sorgset leende som om jag är djup och svår och ingen förstår.

 

Eller så ler man glatt och brett och berättar att man såklart ska åka utomlands. Kanske på en tågluff någon månad då man planerar att träffa massa coola människor som kommer bli vänner för livet, eller så säger man att man såklart ska till Norge och jobba och tjäna de feta pengarna medan man bor trångt i en liten etta med massa coola människor. Det är viktigt att nämna de coola människorna. Asviktigt, det säger jag er. Det sista alternativet är att berätta om vilket häftigt program man sökt och absolut kommer att komma in på, läkarlinjen, eller varför inte juristlinjen? Fast helst av allt så vill jag ju bli journalist, säger man och trummar halvt nervöst med fingrarna mot det fula gulaktiga furubordet och låtsas att allt är så ljust och roligt.

Men det är inte ljust och roligt. Det är mörkt, ovisst och framförallt väldigt nervdödande att inte veta vad man ska göra om bara några månader. Att man inte längre kommer ha några rutiner. Inte längre ha den där förjävliga skolan att gå till, inte de där vanliga gamla tråkiga kompisarna och inte den obeskrivligt äckliga maten att äta till lunch varje dag. Och man kommer sakna det. Sakna det så förbannat, otroligt jävla mycket trots att man sagt i tre år att man inget hellre vill än att lämna stället och flyga ut i världen. Men världen är inte sådär fri och underbar som man tror då man är liten. Världen är en plats där man inte får något jobb om man inte har tusen års erfarenhet eller trehundra års utbildning eller kanske en pappa som är chef på företaget. Världen är en plats där man inte kan åka ut och resa om man inte har ett outtömligt sparkonto på banken eller en mormor som villigt säger ”Men lilla gumman, klart jag betalar för din resa till Australien.” Världen är en plats där man inte kommer in på den utbildningen man vill om man inte är ett snille och får 2,0 på högskoleprovet eller har en självdisciplin värre än Charlotte Kalla innan OS.

Men jag är inte bitter. Jag ser ljust på framtiden och dess spännande händelser. Jag riktigt längtar efter att leva på havregrynsgröt och bruna bananer för att kanske, kanske kunna åka en sväng till Turkiet eller en helg till London. Det gör jag. Jag riktigt längtar efter att komma in på en utbildning som kommer utbilda mig till något jag egentligen inte vill bli bara för att någon utbildning måste man ju ha, det säger farfar. Helt ärligt nu, jag kommer göra allt detta med ett leende på läpparna bara jag får göra det med de bästa i världen. För egentligen är det allt som betyder någonting. Man behöver inte ha det bästa av allt så länge man har en person att dela det dåliga med. Jag gillar det dåliga när man kan skratta åt det efter att man gråtit och jag gillar det ovissa när man vet att man har någon som kommer stötta en ända fram. Kanske är det till och med så att jag vågar ge mig ut i båten på öppet hav, så länge som jag vet att den bästa av alla kommer sitta där bredvid och hålla min hand när jag gråter i vild panik över att vågorna är höga som en bokhylla från IKEA.


19

Kategori: Allt möjligt

Fyller 19 år idag och därmed påbörjas sista året som tonåring. 


ÄR SNART VUXEN PÅ RIKTIGT JU

Hugaligen. Jag blir ju lite smått nervös här i min ensamhet. Tror att vuxenheten redan börjar överta mig. Jag har nämligen städat hela morgonen sedan jag vaknade. Kul början på den stora dagen va. Ohyes. Ska ju ha både föräldrarna och svärföräldrarna här på middag ikväll. Det blir en intressant sammankomst tror jag.

(Berättar ej att mamma kommer hit och hjälper mig med maten som hon köpt. Klarar allt själv...)

Heddå


Såhär såg det ut förra året då jag blev myndig. I år satsar vi på mat i stället.Längtan

Kategori: Allt möjligt

Kände att det var dags att lägga upp en bild på mitt vackra anlete återigen. Det var ju faktiskt längesen och jag vet att ni alla gillar mina egobilder. Yes.


Älskar när jag posar så mycket att jag ser drogad och väldigt trött ut. Det är så det ska göras. 
Annars kan jag ju meddela att denna helg precis som de trettioen senaste kommer bloggen inte bli särskilt uppdaterad. Jag ska ÅKA TILL HAPARANDA. Nej, det är inte ett aprilskämt även om man kan tro det. Vem åker till Haparanda liksom? (Känn er inte mobbade Haparandabor...)

Ska faktiskt hälsa på min pojkisväns farmor. Vi ska även gå på IKEA och brumma skoter. Kanske brumma skoter till IKEA, vem vet? Det låter som något man skulle kunna göra i Haparanda.

Heddå