Brb

Kategori: Allt möjligt

Mallorca.
Kommer hem sen någon gång. Vi ser väl.

Men hörrni, solchanserna ser väl rätt goda ut ändå!!!!??

Tryne

Kategori: Allt möjligtPratar med min pojkvän och skryter om hur kolossalt duktig jag är. Jag kutade nämligen fem kilomter ikväll. Det betyder att jag sprungit 1 mil och 2,5 km på två dagar och det mina vänner är något som aldrig hänt tidigare. Så anteckna!!!

Oturligt nog är det bara bjärn och alla ölmagade långtradarchaufförer som får se mitt röda tryne komma farande. Oturligt nog för er menar jag, för det kanske blir tjatigt att höra om min duktighet här varje dag. Visserligen kommer den nog gå över lagom till imorgon. Så det var nog inget problem ändå det här.

Heddå

Bilen

Kategori: Allt möjligt

Jobbade till klockan sju idag. Cirka 2 minuter efter att jag kommit hem och satt mig tillrätta skönt i fåtöljen så dyker en irriterande tanke upp i mitt huvud.

"Frida lilla, du lovade din mor förra veckan att du skulle dammsuga hennes bil snart."

Tänk om den lilla irriterande tanken kunde ha stannat i min söta hjärna. Men nej, i stället ploppade den ut och mamma gick genast igång och tyckte att jag ju även kunde 1. Putsa rutorna 2. Dammsuga sätena med ett speciellt munstycke 3. Torka av instrumentbrädan (4. Tvätta hela utsidan).

Jag gråter..

Heddå


Spöke som önskar sig en stängd mun i present

Löparn

Kategori: Allt möjligt
Sprang som faen ikväll. 7,5 km och jag dödar er långsamt med en pilbåge om ni säger något annat, ba så ni vet små flickor och pojkar. Men ni ser ju, redan som barn tillhörde jag eliten. Jag är tjejen med de högt uppdragna shortsen och fabulösa pippilotter.

Mode var viktigt för mig redan då...

Heddå

Problematiskt

Kategori: Allt möjligt

Idag har jag precis som vanligt jobbat på ICA. Därför har jag inget roligt att skriva. 
Men jag tänker mig att när jag flyttar till min lägenhet om knappt två månader då ska detta bli en alldeles fantastisk blogg igen. Det finns bara ett litet ynkligt problem, jag måste köpa en kamera...

En kamera kostar mycket pengar, i alla fall om man ska ha en bra.
Och utöver en kamera så kommer jag bli tvungen att köpa en micro, en soffa, en dubbelsäng, hallmöbler, porslin och köksredskap och många viktiga inredningsdetaljer. 

Jag kommer inte ha många pengisar kvar efter det. Så det blir nog en engångskamera.

Heddå


Eller så får jag använda min fantastiska webkamera...

Stolt

Kategori: Allt möjligt

Som ni kan se med era ögon så har jag knåpat ihop en ny och alldeles strålande vacker desing. All by myseeeeelf, I wanna be, all by myseeeelf (sorry, ska hoppa av villovägen nu. Men ja, jag har gjort headern själv. För första gången någonsin.
Genom denna nya header kan ni nu även få reda på mitt efternamn, något som aldrig tidigare skrivits ut i denna blogg. Anledningen till att den nu syns är att jag inte visste hur man redigerade bort det. Hehehehe. Jaja, ingen kommer nog stalka mig ändå. I sådana fall kommer jag skicka min pojk på er och han är ej att leka med...


HeddåHejsan

Kategori: Allt möjligt

Fridolina åkte i måndags runt på varenda Icabutik i hela Umeå stad. Fridolina frågade efter chef efter chef och lämnade sitt cv till allehanda mystiska personer. Två timmar efter att Fridolina besökt ICA Supermarket på Marihem så ringer butikens personalchef Bobo upp och säger att han tycker att Fridolinas CV ser mycket intressant ut och att han och hans chef gärna vill träffa henne. Fridolina gråter en skvätt av lycka. 

Idag torsdag spatserar så Fridolina in på ICA Supermarket Mariehem och träffar de båda. OCH HON FÅR JOBBET. 


Fridolina är lycklig.


Utöver detta så skall Fridolina återigen flytta in i en lägenget. Denna gång tillsammans med sin pojkvän. Ja, ni hörde rätt, Fridolina ska bli sambo. Det är alldeles fantastiskt det hela. Och till råga på allt så ska Fridolina också läsa en universitetskurs i Skapande svenska. 


Har ni hört va.

Heddå

Fridolina har ej sprutat in restylane i sina läppar.