Ninen

Kategori: Allt möjligtJag har än idag kvar ett gosedjur som bor i min säng hemma i skogen. Han heter Ninen och är den vita fina kaninen som ni kan se på bilden. (Den mittersta saken är alltså jag och den vänstra är Ninens kusin Haris.)

Ninen har varit med på många resor genom åren och han älskar fortfarande att medverka i de fina historier jag uppfinner när vi susar fram med bilen på vägarna. Han älskar också att åka i tvättmaskinen när jag råkat tappa honom i en lerpöl, eller få sin päls borstad när vi lekt krig. (Han har dock klarat sig bättre än mina andra gosedjursvänner. En liten nalle vid namn Erling satt inne i en vedhög en hel vinter och en annan satt uppe i ett träd under en sommar och höst.)

Ninen, du kommer för alltid finnas i mitt hjärta.


Puss

Bilda dig (mycket ordvitsig rubrik)

Kategori: Allt möjligt

Jag sysslar just nu in this moment med att föra över massa skit från min så kallade dator till en extern hårddisk. Något som dock är lite problematiskt är min oerhörda oskicklighet då det kommer till tekniska grejer. Jag fattar ingenting. Verkligen ingenting.

Så här sitter jag och kopierar över mappar en och en. (Eller ja, nästan i alla fall.)

Men då har jag ju något att sysselsätta mig med. För plugga inför något skruttigt religionsprov vägrar jag i alla fall. Det säger jag er!!! 

//Hälsningar tjejen med oteknisk som andranamn och religionsförvirrad som efternamn

Heddå


Modo

Kategori: Allt möjligt

I lördags var jag på hockey. Det kändes gott i själen ska jag säga er. Särskilt gott kändes det när Modo vann i förlängningen och nu ligger på slutspelsplats. (Visserligen endast på målskillnad och med två andra lag ett och två poäng bakom, men ändå.)

De måste klara det här.
Därför har jag tänkt åka till Övik på torsdag igen och heja på. 

VILL INT ETT TREDJE ÅR UTAN SLUTSPEL (ledsen smiley)

Heddå


Jag vill

Att vara lite halvt sinnesförvirrad en natt i februari

Kategori: Allt möjligt

Inatt var en konstig natt. Jag låg där så sött och gulligt och sov för fulla spjäll när jag plötsligt fick ett ryck, hoppade upp och kutade mot toaletten. Uträttade mitt behov (finaste uttrycket jag vet for sure) och började sedan sminka mig i räcerfart. STRESS! Försening. Panik. 

Väl färdig löpte jag tillbaka till sängen för att väcka min pojkvän. Tittar snabbt på mobilen för att se hur många minuter vi har på oss innan bussen går. KVART I FUCKING TRE 
Eh ja, bra där Fridolina. Att ba kliva upp mitt i natten och sminka sig innan man tittar på klockan eller ens reflekterar över att det är kolsvart ute och ingen klocka har ringt. Bra!

La mig ner och sov.
Vaknade efter åtta. Fixade mitt sovutkletade smink. Åt frukost och skulle gå till bussen i lagom tid. Så går vi ut och jag ser ett blått streck svischa förbi ute på vägen. 

BUSSJÄVEEEEEELN

Så vi missade den jag och min man. Trots att jag förberett mig i flera timmar.
Sjukt o-ok.

Heddå


De tre vännerna i badkaret

Kategori: Allt möjligt
VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!
Låna ej ut din kamera till dina fyra (besynnerliga) vänner om du inte vill få ett gäng väldigt konstiga bilder på din kamera. Denna gång har de alltså haft en sorgesam fotosession i vårt badkar..

Man kan ju undra varför de sitter tre stycken i ett badkar med plågade miner och bara sitter. Jag undar i alla fall.


(Tycker om er ändå Jossie, Boobilicous, Krille och Swoffmeister som är behind the kamera.)


Heddå

Isigt te

Kategori: Allt möjligtJag skulle nästan vilja påstå att det där är det godaste jag druckit någonsin i hela mitt liv. (Och då har jag ändå druckit Norrlands guld. Ehe....)

Men alldeles uppriktigt sagt så var det där istéet helt fabulöst och fantastiskt. Jag övervägde till och med att tvinga mina vänner att gå på Pizza Hut igen dagen efter bara så att jag kunde få dricka ett glas till.

(Normal vinkel på bilden i övrigt. Ögonfransarna på ena ögat verkar ha blivit permanentade dessutom. Sånt som händer.)

Heddå

Fina flickor på Pizza hut

Kategori: Allt möjligtJag visste inte att jag pratade som att jag var åtta år. Men noga då. 
He kan ju va kult att kik på ändå!

Stockholm

Kategori: Allt möjligt

Stockholm. Den stora staden som en norrlänning som jag fruktar. 
Eller nä, mer den stora staden med människor som pratar hemskt konstigt och gillar att steka på Stureplan.

Det första samtalet vi lyckades höra när vi anlänt till t-centralen var:
Man 40: Ahhh men hej, eru singel eller?
Kvinna 45: ....


Jag fick en chock. Gapskrattade rakt ut och övervägde sedan att åka hem till de lugna skogarna igen. Fast så kom jag på att jag skulle shoppa och äta mycket god mat med mina vänner. 
Den goda maten bestod av hamburgare, pizza, hamburgare och kinamat. (Är så expertig på de extraordinära kulinariska upplevelserna. Ohyes.)

Ps. Köp inte en knallrosa BH på Cubus. Den går sönder efter några timmar....

Heddå
Sånt man glömmer när man är fashion

Kategori: Allt möjligt

Ahjuste, har en blogg också. Glömde liksom bort den när jag blev fashionabel och drog till stockholm och shoppade i två dagar.

Kom på att jag hade den när jag kom hem med inte många pengar kvar på kontot och en känsla av tomhet i själen men fullhet i garderboen. 

M.å.s.t.e blogga. Kände jag.
Lite.

Heddå

Ska va med mormor och tjocka katten i stället

Kategori: Allt möjligt

Inget jobb idag.
Klimatförändringen har visst pausat och bestämt sig för att BLI HELT TVÄRTEMOT och har således tillverkat ett väder med minusgrader under de 25. 

Fan, det är min grej att vara tvärtemot? 
Slut å sno ba.

Heddå


Stor i käften

Kategori: Allt möjligt

Inatt tror jag inte att min pojkvän tyckte om mig. Jag brukar själv inte tycka om folk som skriker, kallar mig för fula saker och är allmänt dryg i sömnen. (Hej mamma!) Tydligen så sa jag åt honom att sluta cirka femtioelva gånger.
Oklart vad han skulle sluta med? Andas eller vad?

"Men sluta Tobias, håll käften och sluta andas så himla högt! Jag kan inte sova." 
Ungefär så kan jag tänka mig att jag sa. I sömnen. Värt.

Heddå


Han gillar mig inte när jag har en kamera i näven heller..


Snygging

Kategori: Allt möjligtEtt av mina snyggaste ögonblick i livet. När jag vispade ihop gucket som de flesta gillar att ha i mitten av sin semla. 

Förstår inte riktigt varifrån den fina näsrynkan, jämna ögonbrynen, fylliga munnen och oerhörda hållningen kommer ifrån. Kan inte vara från mor min i alla fall.

Heddå

Baka baka bulle

Kategori: Allt möjligt


Igår bakade jag semmelbullar. De blev totally delicious trots sin inte alltför heta utsida. (Glömde dessutom pensla plåt två, så de hade en väldigt matt yta. Men jaja.)

Alla tyckte om de i alla fall. Det vill säga Linda och Tobias. Frågan är ju hur mycket man bör lita på dessa två kanaljer egentligen. Jag tvivlar på att de skulle våga säga att något som jag har gjort är äckligt.

De vet vad som händer då. (Allvarligt utbrott av det ej milda slaget med följd att jag till slut däckar av ilska i min säng och efter att jag vägrat att någonsin prata med de igen. Så.)

Heddå

Lab

Kategori: Allt möjligt

Just i detta ögonblick sitter jag hemma i mitt kök och tittar på tre stycken petflaskor fyllda med jäst, vatten, ättika och socker. Dessa tre flaskor ska jag och mina två vänner Sagis och Evelina sitta i tre timmar och observera. Allt för att kunna göra en utsökt labrapport till Nk:n. 


Detta ovan skrev jag för ungefär 1,5 timme sedan. Nu har det gått över två timmar och den ena flaskan har fått ballongen som sitter på dess topp att svälla. Vadan detta? 

Jo det är så att.....
Alltså, jag går samhälls. 
INTE NATUR FÖR I HELA FRIDENS NAMN
Jag förstår alltså ingenting.

Heddå

Sånt jag tittade på då jag var fem år och åt skumelefanter till frukostlunchmiddag

Kategori: Allt möjligt

Ska se Scooby-Doo om en stund. Den tecknade versionen.

Detta medan mina klasskompisar röjer runt på en av stans nattklubbar. Jag kände mig inte riktigt i form för det, är inte helt i gängorna denna afton vet ni ju.

Så Scooby känns lagom. 

Heddå

Kollaps

Kategori: Allt möjligt

Jag är lite trött i hjärnan. De senaste dagarna har varit lite för ansträngande för mitt stackars psyke. Ena sekunden har jag varit lyckoguden själv, nästa har tårarna sprutat och en stund senare har jag dött av otyglade skrattanfall. Jag hoppas att allt detta beror på PMS och inte på att jag håller på att braka samman fullständigt. Det vore faktiskt lite tråkigt.

Jag har så inte tid med en total kollaps nu när Projektarbetet ska jobbas med, jag ska träna, umgås med min man och göra massa andra saker som jag inte orkar skriva om nu. Inte tid säger jag.

Så kollaps, håll dig långt borta från mig.

HeddåPartajet

Kategori: Allt möjligtPartajet i fredags var från allra första början tänkt som en lite lugn förfest innan vi skulle promenera i kylan mot Corona. Så bidde det dock inte för de allra flesta. I stället hängde vi i lägenheten och hade armbrytningsturnering (OBS! Jag är mycket stark!), spelade spel och målade nagellack på alla frivilliga killar. (De blev mycket snygga måste jag säga.)

Så nu är min enda lediga helg på åtta eller nio veckor över. Det känns sådär.
Men det var kult så länge det varade, I tell you.

Heddå

Swedish girls on a madrass

Kategori: Allt möjligt
Detta är alltså mina vänner. De måste vara de hetaste jag någonsin synat och det vill icket säga lite måste jag förtälja er. (OBS! Spola fram om ni tycker det är långtråkigt. He ta se mot slute måst ja säg!)

Medverkande äro: Josefine, Linda och Kristin som dansare(?)
Svea som kamerkvinna
Fridolina som DJ

Heddå

Fett med komplett

Kategori: Allt möjligt

JAG HAR KÖPT EN NY BASLÅDA MED TILLHÖRANDE HÖGTALARE OCH FÖRSTÄRKARE

Mitt liv är komplett.
Dessutom ska vi denna afton fira min första lediga helg på fem veckor och jag kommer svimma av lycka. (Inte av alkohol mamma, jag lovar. I will only drink some saft, vi har båda päron och apelsin.)

Heddå

Ba för den här bilden illustrerar min happiness bäst

Tankar

Kategori: Allt möjligt

I Fridolinas huvud idag finner vi tankar såsom:

- Rimligtvis är ett ord som jag aldrig brukar använda. Undrar varför?
- Mekkas kycklingcurry-macka är guds gåva till människan
- Fanny är snygg i långt böljande hår
- HELVETE SÅ JÄVLA SATANS SNUSK-KALLT DET ÄR IDAG

Ja, en liten rapport hade vi där. Hoppas det inte var till för stort besvär. (Älskar mina sjukt genomtänka och väl genomarbetade rim.)

Heddå


Har precis som vanligt bara bilder på mig själv.

Livet

Kategori: Allt möjligt

Jag är ännu i livet, tro´t eller ej. 
Det är bara så att jag inte riktigt vet vad jag gör eller varför jag gör saker och ting och därför är båda mina hjärnhalvor alldeles för förvirrade för att uppdatera.

För att vara en regular bloggare så kan jag ju berätta vad jag sysslat med de senaste dagarna. Jag tar det i punktform (för det är så fint, eller nja).

- Jobbat
- Hällde som vanligt ut olja på golvet och åkte skridskor
- Firat lillasyster som fyllt tre år
- Tjatat på världens segaste pappa
- Bakat banankaka med min pojkvän
- Gått i skolan

Ni kanske förstår varför jag inte skrivit? Skulle inte vilja påstå att partynivån varit sådär fasligt hög här i huset. 

Heddå


Cool brutta

Uppvisning av the new skalle

Kategori: Allt möjligt
Det är dock lite oklart vart min tidigare så utsökta posighet tagit vägen. Känner att jag inte riktigt fick till det där lilla extra på dessa bilder.

Hoppas ni ursäktar så mycket.

Heddå

Att få helt jättefina mail från sin pv

Kategori: Allt möjligtJag fick ett sådant himla fint mail på facebook av mina käre pv tidigare ikväll. (Vet att du älskar den förkortningen Bo). Visserligen blev jag lite misstänksam på om han ville något speciellt när han var så snäll och inställsam. Typ att jag skulle trycka ut hans rygg lite extra mycket nästa gång vi ses.

Fast sen kom jag på att det kanske va så att jag skrev det till mig själv. Från hans sida. För att jag kom på hans lösenord. 

Men ja, en stund fick jag ju va lycklig.

Heddå

Sorgen

Kategori: Allt möjligt

Jag är ledsen ända uti fingertopparna och in i själen. Ledsen över att min allra mest trogna vän har gått och skadat sig något alldeles oerhört. Mitt högtalarsystem har fått en glappande sladd. Detta leder till att jag nu endast kan lyssna på oerhört ospejsigt ljud från datorn.

Vill cutta mig själv så hårt och innerligt i stortån pga detta.

Heddå


Lessen tjej ba

Nöjd

Kategori: Allt möjligtMen hallå där, vad hände här?

Det allra mest otroliga är att jag för första gången någonsin är nöjd efter att ha varit hos en frisör. Det har aldrig hänt förut. Aldrig.
Det kändes underbart när hon cuttade av den avskyvärda riskvasten. (Finare kulör fick jag också.)

Heddå