En man jag känner

Kategori: Allt möjligt

En person jag känner tappade igår bort nyckeln till en bil. Detta skedde under tiden personen satt i bilen, men trots oerhörda kraftansträngningar (som att ligga och kräla med huvudet inklämt under sätet och en hittelön utfärdad på 28 kr) så hittades ej nyckeln. 

Inte förrän efteråt då brorsan till ovan nämnda person varit och lämnat extranyckeln och borttapparen kört hem. Då plötsligt känner personen i fråga att någonting ligger och klämmer i socken. Nyckeln.

Personen, också känd som Fridolinas pojkvän, har alltså under hela tiden minigolfmatchen pågått haft en stor bilnyckel i strumpan men inte känt någonting. Det allra värsta är väl ändå att han själv stoppade det i sockan för att han skulle ha händerna fria och kunna spela mobilspelet Bubble Blast. 

Ja, jag säger då det, hädanefter ligger jag i lä.

Heddå


48

Kategori: Allt möjligt

Har spelat minigolf med min man och hans vänner. DET GICK FAN FETT BRA ASSÅ

Jag kickade rumpan på de andra och stod som segrare med 48 slag mot tvåans 61 och min pojkväns 73. Detta säger jag då inte för att skryta, utan endast för att få er att förstå att ni läser the master of minigolfs blogg. (Och ni som tycker att 48 är dåligt, betänk att man faktiskt inte orkar hålla koncentrationen på topp när de andra är så uppenbart usla.)

Nog om mina fantastiska skills. Jag kom ju hem från södern inatt. 
TACK GODE GUD FÖR ATT DU LÄT MIG ÖVERLEVA DE SJUTTIONIOTUSEN FÄSTINGAR SOM BOR DÄR.

Ska aldrig bo nedanför Övik. 

HeddåDenna bild illustrerar mycket träffsäkert mina känslor gällande fästingar

Hej ve je

Kategori: Allt möjligt

Nu tager jag mitt pick och pack och roadtripar ner till Sala och Stockholm. Det känns alldeles fantastiskt skönt att vara ledig i en dryg vecka. (Min ena av två helt lediga veckor denna sommar.)

JAG SKA GÅ PÅ GRÖNA LUND MED VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

Hihi det ska bli så kul att tvinga honom att åka alla de värsta sakerna. (Han är rädd för att bada!!!???) Själv ska jag stå bredvid och titta på förutom när det gäller fritt fall eller bergochdalbanorna.

Farväl
Heddå