Effektiv är mitt fjärdenamn

Kategori: Allt möjligt

Ja, efter Anna Frida och Olivia såklart. Jag har nämligen skrivit klart ett arbete i Miljöpolitik idag. Skrev 4513 ord på knappa fyra timmar (6 sidor). Tycker faktiskt det var riktigt duktigt att göra en hel 50-poängskurs enda betygsgrundande del på den tiden. Frågan är ju om jag med denna snabba ihopslängning kommer att uppnå mitt mål.

Jag tvivlar en aning...

FÖR ÖVRIGT SÅ VAR DETTA DEN SISTA INLÄMNINGSUPPGIFTEN PÅ GYMNASIET!!! 
(Bara ett religionsprov kvar nu.)


Heddå


Djupt tvivlande min

Tankar

Kategori: Allt möjligt

Tjenne som en speciell man från min barndomsby brukar säga. Jag lever och mår och har nu varit hemma i Umeå i exakt en vecka. (Nästan på minuten faktiskt.) Det är kul. Anledningen till att jag ej har bloggat är att jag har umgåtts med min pojkvän ungefär all ledig tid. (Mina vänner har glömt mig. Jag är medveten om att det är mitt fel och jag ska se över det någon gång i framtiden. Tills dess; jag älskar er fortfarande små sockerhjärtan.)

Måste även nämna en sak jag stör mig så förbenat på.

TJEJER (KILLAR OCKSÅ FÖR ALL DEL) SOM ÄLSKAR POJKNACKAR
Seriöst? Pojknacke? Man hör ju bara direkt på ordet vad ej trevligt det är. Ack så mycket trevligare det är att stryka på en pojkkind, pussa på en pojkmun eller titta in i pojkögon. Rätta mig om jag har fel, men är det möjligtvis så att alla som älskar pojknackar har lite svårt för att göra flera saker samtidigt på olika ställen och därför bara vill fokusera på nacken. Förstår dock ej varför man väljer just nacken då. Tror inte det är så mysigt att titta in i en pojknacke...


Klart slut! Heddå


Vi låter det vara osagt om det är min mage eller klänningen som veckar sig.

Det turkiska landet

Kategori: Allt möjligt

Juste, imorgon åker jag iväg till landet långt, långt borta. TURKLAND
I det turkiska landet ska jag bada i poolen. I ösregn. Dricka drinkar. I ösregn. Bada i havet. I ösregn. Äta kycklingspett med god sås. I ösregn. Och så vidare.

Vet inte om jag nämnde att jag skulle göra allt i ösregn? 


FETT TUR ATT JAG ÄR EN FISK DÅ...

Heddå

.......

Kategori: Allt möjligt

Alltså jag vet ju inte vad ni tycker men jag tycker att det känns väldigt obra att skriva flera punkter efter varandra.... Det känns liksom som att någon är lite sur..... Eller kanske irriterad.... Eller bara allmänt ironisk och lite puckad i högra hjärnhalvan....

Eller så är det bara så att jag överanalyserar allting som vanligt......

Vet inte riktigt...
Kan också va så att jag är smartare än alla andra....

Heddå...Förra året i maj var jag dessutom lite snyggare än alla andra.... I och för sig är jag det i år också.....