Goder afton

Kategori: Allt möjligtSlutade jobba för en timme sen. Ska kliva upp om 7.5 timme och åka till jobbet igen. Snittade åtta timmars jobb om dagen, åtta dagar i rad med slut i förrgår också.

Men ja, nämnde jag att jag jobbar mycket eller????

Är ledig fredag, lördag och söndag. Ska däcka då. Med huvudet i mammas lussebullsdeg..

Heddå

Kväll efter kväll

Kategori: Allt möjligt

Vet ej om jag nämnt att jag jobbar fem kvällar den här veckan. (Orkar int kolla heller. Lat.) I alla fall så har jag nu jobbat fyra av dem och är tack och lov ledig imorgon.

Och ledigheten skall firas. Det kan ni ge er högra lilltå på!!!! 

Jag och herrn i huset ska ha inflyttningsfest. I vår lilla tvåa på 50 kvadratmeter ska vi klämma in åtminstone 15 stycken. (Det är antalet som anmält sig, men som med allt annat så finns det ju ett så kallat mörkertal. Även kallat "talet som ökar ju mer druckna alla blir och smsar runt till människor med sin telefon".)

Jaja, nog sagt.

Heddå


En fin gammal bild

Allmänt

Kategori: Allt möjligt

YOU DON´T KNOW A THIIIIING ABOUUT ME, AND YOU DON´T KNOW A THING ABOOOOUT ME.

Ungefär så ligger jag och skrålar här på min vackra soffa denna angenäma onsdagkväll. Har ätit pannkakor gjorda på fiberhusk, creme fraiche och ägg. De blev tjocka, dock helt ätbara. Särskilt med grädde på.

Jaja, nu ska jag och min pojkvän titta på Criminal Minds. Ska bara tvinga honom att diska först. (Älskar att ligga på söffan och bossa, det är vad jag är gjord för, det säger jag er.)

Heddå


Hehehhehe jag lyckades. Där står han.

Ja

Kategori: Allt möjligt

På tal om gårdagens inlägg. Det kanske inte är helt sant det jag skrev.

FÖR INTE FAN ÄR DET DÅ KUL ATT KLIVA UPP KLOCKAN SEX HELLER

Jag börjar tidigt idag. Tyvärr jobbar jag ända till klockan sex också. This day is the dryg-day. Men jag ska stå ut, för sedan är jag ledig i hela två dagar.

Heddå

Gillar ej

Kategori: Allt möjligt

Jag gillar ej att börja klockan fyra. Och dett av en enda anledning.

MAN FÅR INGENTING GJORT PÅ FÖRMIDDAGEN.

Okej, jag får ingenting gjort på förmiddagen. Ska sluta generalisera hela tiden. Idag så har jag ätit frukost, gått (kul att jag skrev gott först...) en promenad och suttit vid datorn. Oh my god så väldigt produktivt Fridolina. Hade jag i stället börjat jobba tidigt i morse och kommit hem klockan fyra så lovar jag att jag hade tagit ut soporna, städat, tränat hårdare träning än en promenad och lagat god middag. 

Jag ljuger inte...

Heddå


Jag hade även hunnit fylla upp mina läppar om jag jobbat dag i stället för kväll. Kanske.


Söta saker

Kategori: Allt möjligt

När man jobbar på ICA så märker man hur mycket godis folk faktiskt köper. Och det är inte lite vill jag lova er. Jag har dock inte haft någonting emot det, framtills nu.

Jag har nämligen slutat med kolhydrater (särskilt godis och sådant, men också ris, pasta, potatis osv). YES, JAG ÄR OCKSÅ MED I LCHF-pakten. Åter till saken, när man då ser godispåsarna, chokladkakorna och glassburkarna (knäckebrödet också för all del) glida förbi framför näsan, då vill man ta vad det nu kan vara som glider på bandet så fint, öppna käften och bara trycka in allting och tugga hetsigt.

Fast man gör det inte, för man blir nog avskedad då. Och det vill man väl ändå inte. Hur mycket man än älskar karameller.

Heddå

'
Får man ej äta heller...