Ingen rast och ingen ro

Kategori: Allt möjligt

Har jobbat. Litegrann.

Åkte hemifrån igår efter klockan 12, kom hem just innan 22 för att stupa rätt i säng efter att ha ätit grädde med ett uns väldigt stark chokladkaka (kladdkaka på 86%!!!-procentig choklad). Vaknade 06, åt frukost, gick till bussen tjugo i sju och kom hem för en halvtimme sen.

OOOOOHYEAH I LIKE TO WORK IT WORK IT
Eller något.

Heddå

Sovmorgon, nej

Kategori: Allt möjligt

Jaha, här ligger man klockan kvart i nio en lördagmorgon och datanördar. Vad är det för skit egentligen? Att vakna klockan åtta då man är ledig. 

Jo det är så att man har en pojkvän som ej kan vakna själv då han ska till jobbet. (Jag får i alla fall alltid ställa min väckarklocka och sedan väcka honom???) Så jag har alltså sympativaknat för att sedan inte kunna somna om. Känns ju värt. Visserligen hade jag nog vaknat förr eller senare även om det inte varit min väckarklocka som ringt, möjligen av ett par kalla händer....

Så nu vet ni.

HeddåMin fina filtgardin. Rev visst ner rullgardinen....

Jobbigt

Kategori: Allt möjligt

Jag har jobbat ikväll. Det var jobbigt. Eller nä, det var faktiskt ganska roligt idag. Mest för att de flesta var glada och trevliga. (De som är otrevliga mot en stackars kassörska förtjänar ett stort kok stryk, oja.)

Nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och tittar på tv. Alldeles nyss upptäckte mina smaklökar något fantastiskt. CHEDDAROST PÅ TUB!!!!!

Detta låter väldigt udda, men jag gjorde ostrullar med mjukost inuti. De smakade sagolikt. 

Heddå


Battlefield

Kategori: Allt möjligt

I detta inlägg skriver HanaPee om att hennes pojkvän ska sitta uppe hela natten och spela Battlefield 3. De har nämligen en deal.

Jag funderar inte mer över det och är glad och nöjd hela aftonen. (Mina tre beeeeztizar har varit här, Krille, Hoffie och Bobo, de har alla kodnamn oja.) Runt tio-tiden kommer så min pojkvän hem från jobbet. Jag tänker att nu kommer han nog vilja sitta en stund i soffan med mig och prata och så. Eh ja, tills han kommer på att han ska spela dator. Leauge of Legends. Och det är ju tur det, att han bara spelar ett spel, det har jag tänkt hela tiden sedan vi träffades för nästan exakt ett år sedan. 

Men se på tusan, vad visar han på skärmen om inte det FÖRBANNADE BATTLEFIELD 3!!!!!

Jag vet inte ens vad det är. Men just nu så hatar jag det mer än vad jag någonsin hatat någonting tidigare. Jag hatar det gränslöst, hejdlöst och djupt.

Heddå


Nörden vid datorn just nu. (Från min utkiksplats i sängen...)

Nalle och Puh

Kategori: Allt möjligtHär sitter jag med mina vänner Nalle och Puh. Vi har precis käkat frukost. He va gott. Vi funderar på att gå ut på en promenad sedan, fast Nalle och Puh gillar ej att bli blöta om fötterna... 

(Nalle och Puh är mina tofflor)

Heddå

Min dag idag

Kategori: Allt möjligt

Jag vaknade precis som vanligt innan klockan ringde. (Är dock inte så skicklig som ni nu tror, klockan stod nämligen på tio...) Klev upp och åt frukost med min käre man. Därefter skrek jag lite på honom så att städningen vi planerat blev gjord. I´m the boss, det har min mamma sagt.

Sedan gick vi ut på en promenad i det fabulösa vädret. En söt liten tant visade oss en liten stig som man kunde gå och plötsligt var vi ute på en åkerslätt med utsikt ner mot älven (i stället för bland grävmaskiner, asfalt och täta hus).

Efter promenaden åkte jag till jobbet. Jag vet ej om jag berättat det, men jag åker i alla fall buss till mitt arbete. På vägen åker man förbi Umeås centrum där Vasaplan ligger (bussarnas samlingsplats). På detta Vasaplan lever ett gäng alkisar. En av dessa alkisar ställde sig helt sonika och pinkade inne i en utav busskurerna mitt framför ögonen på hela min buss. Det var fräscht...

Aja, nu är jag åter hemma i min lilla soffhörna med te och ägg i magen. Mycket angenämnt. 

Heddå


Cooling

Länge

Kategori: Allt möjligt

Det var jobbigt att jobba länge. Eller ja, andra kanske inte tycker att 8,5 timme på en dag är länge, men när man är van att oftast bara jobba från 16-21-15 så är 8-18 oerhört slitsamt. 

But I did it.

Och nu ligger jag som en slagen soldat i soffan. Ligger här och funderar på mjölk, ögonfransar som fastnat i ögonvrån och om jag borde diska eller om jag ska lämna allt åt Tobias. Tror jag kör på det sistnämnda. Det känns som att han kommer älska mig ännu mer om han får diska då han kommer hem från jobbet kring halvelva-tiden.

HeddåTänker på Agnäsbacken också

Entusiastisk

Kategori: Allt möjligt

Taggar jobb 08-18....

Taggar att gå ut i kylan i sommarjacka....

Taggar....
(Vet ej om jag stavade rubriken rätt, har inte tid att kolla)

Heddå


Lubba

Kategori: Allt möjligt

Hejsan. Idag lubbade jag som ett litet psyk hela vägen från kassorna, till omklädningsrummet, ut till busshållplatsen. OCH JAG HANN. Jag hann med den förbannade bussjäveln. (Svär ej så mycket.)

Visserligen knöt jag inte skorna, tog inte på mig mössan, stängde inte jackan och drog heller inte vantarna över mina små gullefingrar. Nej, jag gjorde ingenting alls utom att lubba. (Ja jag vet att lubba är ett väldigt fult ord. Det är därför jag använder det så flitigt.)

Sjukt kul är det att sluta kvart över nio, för att sedan börja åtta dagen därpå........Heddå


En bild på mig när jag var glad, nu är jag oglad.

Om ett sovrum

Kategori: Allt möjligtMin pojkvän valde denna tapet. Mammas sambo sa att han blev yr i huvudet av att vistas i det här rummet, som alltså är vårt sovrum. 

Jag tänker som så att det kanske är väldigt bra att ha ett sovrum med yrtapeter. Då måste man ju blunda för att inte kräkas och om man blundar så somnar man. WIN WIN.

(Och om man har ätit ett kg godis på två timmar kan man bara gå in hit och få godiskoman att försvinna...)


Heddå

Mitt liv i ett hamburgerbröd

Kategori: Allt möjligt

Det känns alldeles fabulöst det här. Att ha en mysig, liten lägenhet tillsammans med en viss kille. Visserligen är jag lika överaktiv i hjärnan som förut och har oerhört svårt för att slappna av ända in som man bör göra. Detta har hittils bland annat resulterat i ett utbrott över disken som stod kvar sedan morgonen och ett hett terapisamtalt i sängen. Detta terapisamtal leddes av mig och hade även mig som patient. 

Intressant va?
Jag måste säga er att det funkade helt utmärkt att ha terapi med sig själv. Jag låg där med huvudet på kudden och pratade ungefär såhär:
- Frida, du måste sluta vara så negativ jämt.
- Jo jag vet, men alla har sagt till mig sedan jag var ungefär sju år att jag är just negativ. Det är liksom det jag identifierar mig själv med. Jag är negativitetens drottning.
- Äschba, du kan bli positivitetens drottning i stället.
Och så vidare... 

Jaja, vet ej varför jag berättade det där. Fick ba lust att skriva nåt.

Heddå


En litttten bild

En längtan

Kategori: Allt möjligt

Inom mig har jag nu närt en längtan i över tre månader. Denna längtan är så obeskrivligt stark att den väldigt, väldigt snart kommer att välla ut som en grupp kossor påväg mot grönbete. 

JAG VILL FLYTTA IN I MIN LÄGENHET NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

I början på Juni fick vi reda på att vi skulle få lägenheten och ända sedan dag ett har jag liksom flyttat in mer och mer. Typ, där ska den grejen stå och där ska den grejen stå, och en ny säng ska vi köpa och en ny tv måste vi skaffa osv.

Därför känns det fruktansvärt att jag nu i mitt huvud har flyttat in, handlat mat och lagat ungefär 29 middagar  fast vi i verkligheten knappt har fått nycklarna...........

Heddå


Min soon to be-sambo