Must haves

Kategori: Allt möjligt

Just i detta nu så finns det två saker jag vill köpa. (Hugaligen vad jag ljuger, jag är ju egentligen alldeles otroligt köpmanisk, men om man dividerar den egentliga summan med en miljon så blir det nog två grejer kvar..)
De två sakerna nedan är mina "must haves"

En silverperserEn fin, liten och bränslesnål bilTyvärr kommer ingen av mina önskningar gå i uppfyllelse inom de sjutton närmaste åren. Min pojkvän hatar katter. Och jag är för snål för att köpa en bil.
Jaja, får väl bli ett busskort att driva runt med och fejkad fårpäls att klappa på. 


Heddå

En kväll i mitt liv

Kategori: Allt möjligt

Ytterligare ett tecken på att jag och mina vänner börjar bli till åren komna uppenbarade sig denna afton. Klockan 18.00 prick spatserar jag och min käre pojke in hos Linda där de övriga gästerna redan befinner sig. (Jag kommer inte för tidigt, och inte heller för sent, exakt i tid ska det va.)

Vi sätter igång och tillagar riktig norrländsk mat, TACOS med älgfärs som huvudtillbehör. Gud se gött. Tanken är hela tiden att vi ska dra på Scharinska (en klubb) lite senare. Men när klockan närmar sig halvnio börjar alla vrida och vända sig lite lätt i soffan. "Alltså jag vet inte, jag är inte så taggad." och "Nä, inte jag heller." är de fraser som svischar genom luften. 

Så klockan halvtio tar alla gäster på sig jackan. Går till bussen och åker hem.

19-åringar i Umeå. Jomenvisst.

Heddå

En hälsning

Kategori: Allt möjligt

Jag blir ledsen djupt in i själen då jag går in på min blogg. Ingen kommenterar att jag inte skrivit på över en månad, ingen. Och jag vet att det inte beror på att alla glömt bort mig, för statistiken ljuger aldrig och den säger att det åtminstone är några små varelser som gluttar in här varje dag.

BE PÅ ERA BARA KNÄN ATT JAG SKA BÖRJA BLOGGA IGEN.

Fast jag skulle vilja utlysa en liten idétävling egentligen. Den som kommer på ett nytt bra bloggnamn är bäst. Deal?
Jag funderar nämligen på att lämna fridano åt sitt öde och göra something nytt. Flyttar ju snart vet ni, blir sambo och allt det där.

Fridolina äro inget barn längre.

Heddå