Frida Jackson

Kategori: Allt möjligtTror att jag har glömt berätta att jag är Michael Jacksons sistaaah?


Heddå

Ingen är väl egentligen förvånad, nej

Kategori: Allt möjligt

Igår tog jag min kära mors bil och körde till närmsta mack för att tanka. Jag klev ur, skruvade loss det röda lilla tanklocket och la det så fint på taket. Jag tog de tre stegen till kortautomaten, matade in plastbiten, knappade in koden och valde pump 5 på skärmen.

Därefter hakade jag loss munstycke och slang från sitt fäste och placerade grejsimojset i bilen. Tryckte in handtaget hårt för att få maximal speed på bränsletillförseln. Fast seeeeeeeeeegt gick det och där stod jag och tänkte "Snälla, rara, söta lilla bil, kan du vara full snart?" Men se nej, det tänkte inte bilen vara. Den bara slukade och slukade mer och mer bensin och där stod jag med gråten i halsen och såg hur mina pengar liksom forsade iväg rakt ner i tanken.

När så tankhelvetet mot all förmodan slutligen fyllts var jag så upprörd över hur mycket bränsle biljäveln slukat att jag bara satte mig i förarsätet och brummade iväg. Brummade och brummade ett par kilomter, tills jag insåg FAKTUM: JAG GLÖMDE SÄTTA FAST TANKLOCKET

Vände tillbaka, tittade noga efter vägen, inget tanklock. Klev ur bilen, gick runt i rondellen närmast macken, inget tanklock. "Jahaja, så nu ska alltså mina surt förvärvda slantar glida ur bilen. Bara för att jag är så förbenat klantig." Tänkte jag. Sen var jag tvungen att fara till jobbet.

PS. Bensinen läckte ej ut, dock fick jag köpa ett nytt tanklock idag för 130 kr. Kan ha varit den trevligaste utgift jag någonsin betalt. Eller inte.

HeddåBilden säger allt

Tjugo

Kategori: Allt möjligt

Nu har jag varit tjugo år i fem dagar. (Vill skriva tjugiiiiiiiiiiiii, inte tjugo, det låter så konstigt, som om jag kom från nåt ställe där man talar väldigt tydligt. Vilket jag inte gör, nejnej.)

Det känns fantastiskt att vara tjugo. Särskilt underbart är det ju eftersom min lille Tobbe inte fyller detsamma förrän på fredag. JAG HAR JU VÄRSTA SUPERBRA RETNINGSTILLFÄLLENA NU!!! I lördags exempelvis, för det första hade jag ju köpt drickat själv. Dessutom visste jag helt säkert att jag skulle komma in på alla bra ställen. YEEEEEEEEEEEEEEES

Oturligt nog var det så lång kö på "coolaste" klubben att vi inte orkade gå in där utan fick gå på en pub i stället. Jaja, det var kul det med. Hällde ut lite öl på bordet och gick på toa utan att låsa dörren för den var så läskig (heheh ja jag är tjugiiii på riktigt...).

Heddå

Lillasyster var här med paket till mig. Som hon öppnade.