Hår

Kategori: Allt möjligt

Hår är ett ständigt återkommande ämne i livet. Just i detta inlägg syftar jag på håret på huvudet. I detta nu ligger jag nerklämd med en inte alldeles så snygg frisyr i min kära soffa och drömmer mig bort. Bläddrade runt lite på måfå i mitt kära arkiv och fick syn på denna bild (augusti 2010):


Guuuuuuud så långt, blankt, mörkt och fint hår jag hade.


Bläddrade tillbaka ytterligare och hittade då denna (augusti 2009):


Åh, perfekt rödbrunt och lite rufslockigt.

Efter dessa två så var jag ju tvungen att kolla in hur jag såg ut förra året också (augusti 2011) och fan då denna, tyvärr en webcambild:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaage, fint ju


Och så här ser jag ut i håret augusti 2012:

Lång, lite mörkare page. (Och blek, som vanligt...)


Nu är den stora frågan. VAD SKA JAG GÖRA HÄRNÄST? VAD ÄR FINAST??????? VAVAVAVAVA?

Hjälp.
 Heddå
 

Hejdå

Kategori: Allt möjligt

Jag ska flyga flygplan ikväll. 

Ett stort, läskigt, säkert mycket gammalt flygplan. Jag hatar flygplan mest i världen. (Efter båtar, spindlar, hissar och att dricka för mycket alkohol för snabbt.) Så ni förstår att detta som komma skall är en riktig nervpärs eller vad i sjuttsingen det heter.


Som tur är har jag tre av mina bästa kvinnor med mig. De får sköta om mina nerver på flygplanet och som tack för det så ska jag skydda dem i Turkiet. (Jaaa det är till Alanya vi ska.)

Det är nämligen så att av oss fyra är det endast jag som är brunett. Dessutom är jag lång. Bredaxlad. Och är relativt stark. Förra året när jag besökte Turkiet var alla rädda för mig och jag väljer att tro att det beror på att jag ser så fruktansvärt farlig ut. Dessutom gillar Turkar blondiner mer än brunetter har jag märkt?????

Jaja, vi ska i alla fall ha så makalöst roligt så det kan ni aldrig tro. 
Låt solen skina, svetten rinna och pengarna flöda eller nåt sånt.

Heddå


En av de få bilderna från förra årets besök