Ett. Jag

Kategori: Allt möjligt

Jag heter Frida Norum (sjukt snärtigt namn, I know) och jag fyller 20 år om lite drygt två månader. (När jag fyllt 20 ska jag omedelbums gå på Bolage som man säger i min hemby och köpa en stor flaska Minttu. Men berätta inte det för min mormor.)

När jag inte smider jävulusiska planer om diverse saker så jobbar jag som kassabiträde på ICA Supermarket. Där händer det mycket spännande, men det får inte jag berätta, för jag har tystnadsplikt. Japp, får jag be om stööööörsssta, möjjjjjliga, tysssssstnad som de säger på cirkus. 

Jag bor tillsammans med min pojkvän i en liten, liten tvåa i staden Umeå. Vi har ingen diskmaskin och en micro så ynklig att inte ens en vanlig plattallrik går in i den. Jag skulle vilja att allting var jätterent jämt här hemma, för jag hatar smuts. Smuts är det värsta jag vet efter hemska saker som sker i världen.  Oturligt nog hatar jag att dammsuga. Så hur den där ekvationen går ihop vet jag inte. Vet ärligt talat inget om ekvationer, hatar matematik också.

Nu kanske ni tror att jag är världens mest negativa människa, men det är jag ej. Betänk att det finns saker som jag gillar här i livet också. Såsom Tobias, min lillasyster, ishockey, fläderblomsdryck och drömska juninätter. Det är grejer det.

Det här var ju trevligt. Men nu måste jag sova. Ska kliva upp tio i sex.

HeddåKommentarer

 • krilläään säger:

  hata matte? men matte-B då frida, alla fina minnen?? :( :( :( :( :(

  2012-01-30 | 12:08:41
  Bloggadress: http://kusins.tumblr.com
 • matilda säger:

  Skön presentation om dig där. Måste säga att jag känner igen mig riktigt bra när det gäller att ha rent och städa, har ingen aning hur det går ihop för mig hellrer :O

  2012-01-30 | 13:14:31
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här: