Att frukta för livet

Kategori: Allt möjligt

I morse klev en viss person vid namn Fridolina upp klockan 05.55. Hon åt frukost, uträttade sina olika morgonbehov och töntade en stund vid datorn. Klockan 06.53 anlände hon i vanlig ordning till sitt kära arbete. Hon satte sig med en duns ner i den vitgråa stolen och följde sekundvisaren på väggklockan med blicken. "Dags att jobba rå!" sa hon så när klockan slog sju och så gick hon och stämplade in. 

Omedelbart när Fridolina anlänt ut på lagret så insåg hon att detta skulle bli en dag fylld av kaos. Ja, KAOS för att vara exakt. Tio pallar med frukt och grönsaker. Fyra burar med frukt och grönsaker. Två bingar med färskpotatis. En pall med jordgubbar. En bur med blommor. För att inte tala om allting som redan befann sig inne i den inte alltför stora fruktkylen. 

"Andas, andas, andas, kom ihåg att andas" upprepade Fridolina som ett mantra för sig själv under tiden hon försökte manövrera den omtalade trucken och trycka in så många pallar som möjligt på så liten yta som möjligt.

Resterande del av dagen sprang stackars Fridolina runt, runt, runt, runt, runt på så många olika ställen att hon slutligen glömde bort sitt eget namn. MEN ni skall ej frukta för Fridolinas liv, hon kom nämligen undan med det i behåll! Kanske mest tack vare sin oumbärliga kompanjon som anlände klockan 10.00 och styrde upp det hela en aning. 

Så gick det med den saken.

HeddåFruktavdelningen som Fridolina jobbar i 


En pall och en palltruck

Frukta ej

Kategori: Allt möjligt
Här sitter jag och käkar köttbullar med värkande fötter och nacke. Jag skall nu tillkännage er fem saker man bör tänka på då man jobbar i en fruktavdelning på ICA:
 
1. Stapla inte gurklådor i för höga staplar. Det är jobbigt att lyfta ner dem när man sedan ska fylla på.
2. Kör inte palltrucken för fort. Palltrucken gillar att vika av åt ett ej önskat håll och välta ner cirkus en triljard saker.
3. Hugg inte en rutten melon i två delar. Ruttna meloner har en tendens att splasha ut sitt innehåll helt automatiskt över golv, väggar, Fridor och bänkytor.
4. Klättra aldrig, under inga som helst omständigheter upp på en stege. Det är farligt. Man kan ramla ner.
5. Om du ser en bananspindel, döda den så jävla hårt som du någonsin kan. Bananspindlar är vidriga. 


Heddå

Semestern

Kategori: Allt möjligt

Tänkte betygsätta lite grejer som jag sysslat med under min semester hittils. 

Midsommar: 

Jag älskar midsommar. Det är den bästa årstiden som någonsin uppfunnits och tycker ni inte det så beror det på att ni aldrig har varit med mig denna makalösa dag. Midsommar får FEM PLUS. 

Min träningsflit:

Alltså, jag sprang två gånger första veckan. Andra veckan ingen gång. ETT PLUS


Lycksele djurpark:

Myskoxen som försökte stånga min låtsasbror var svinrolig. Så rolig att djurparken får FYRA PLUS. 


Stockholm:

Chanserna att jag någonsin flyttar till en storstad är ungefär lika stora som att Katy Perry ringer och säger att hon vill gifta sig med mig. Men Weekday, polkagrisbutiken och Pizza Hut var ju ganska trevliga ställen. Så TRE PLUS.


Jag har sysslat med lite andra saker än dessa ovan också. Men det är en annan historia som får förtäljas en annan gång. Nu ska jag nämligen ladda upp för minigolf. INGEN SKA FÅ KLÅ MIG JAG ÄR BÄST.

Heddå