Att frukta för livet

Kategori: Allt möjligt

I morse klev en viss person vid namn Fridolina upp klockan 05.55. Hon åt frukost, uträttade sina olika morgonbehov och töntade en stund vid datorn. Klockan 06.53 anlände hon i vanlig ordning till sitt kära arbete. Hon satte sig med en duns ner i den vitgråa stolen och följde sekundvisaren på väggklockan med blicken. "Dags att jobba rå!" sa hon så när klockan slog sju och så gick hon och stämplade in. 

Omedelbart när Fridolina anlänt ut på lagret så insåg hon att detta skulle bli en dag fylld av kaos. Ja, KAOS för att vara exakt. Tio pallar med frukt och grönsaker. Fyra burar med frukt och grönsaker. Två bingar med färskpotatis. En pall med jordgubbar. En bur med blommor. För att inte tala om allting som redan befann sig inne i den inte alltför stora fruktkylen. 

"Andas, andas, andas, kom ihåg att andas" upprepade Fridolina som ett mantra för sig själv under tiden hon försökte manövrera den omtalade trucken och trycka in så många pallar som möjligt på så liten yta som möjligt.

Resterande del av dagen sprang stackars Fridolina runt, runt, runt, runt, runt på så många olika ställen att hon slutligen glömde bort sitt eget namn. MEN ni skall ej frukta för Fridolinas liv, hon kom nämligen undan med det i behåll! Kanske mest tack vare sin oumbärliga kompanjon som anlände klockan 10.00 och styrde upp det hela en aning. 

Så gick det med den saken.

HeddåFruktavdelningen som Fridolina jobbar i 


En pall och en palltruck

Kommentarer


Kommentera inlägget här: