Åtta. Ett ögonblick

Kategori: Allt möjligt

Blott en dag, ett ögonblick i sänder,
vilken vinter som varit och som är!
Allt ju vilar i mina egna händer,
skulle jag, som är så smart, vara sär?
Den som tror det om mig en en enda gång,
giver ju åt sig själv en mycket prekär
del av smärta och ingalunda någon välgång
endast möda, hemskhet och misär.Ja, det där äro en alldeles hemmagjord version av Blott en dag. Fick den fina sången på hjärnan då jag läste rubriken, ett ögonblick. Vet dock ej om rimmen vart så sexiga. Har ej tid att finslipa, ska nämligen hänga massa tvätt.

Heddå

Sju. Min bästa vän

Kategori: Allt möjligt

Men alltså nej, jag har inte en bästa vän. Jag har en Boobilicous, en Hoffie, en Krillan, en Jossie, en Jänfär, en Sagis, en FannyManny, en Evert, en Fia-Lotta, en Babe, en Carro och en Mimmo.

Ja tolv styckna fick jag det där till. Nu kan man ju tro att jag är en såndär flicka som bara måste ha massa vänner för att vara cool. Fast det behöver jag inte, för jag är så sjukt cool ändå. Ohyes. 

Förklaring: alla dessa tjejer är så olika och kompletterar mig och min lilla personlighet något alldeles fantastiskt bra. Boobicious kan man ha sportfanatiker-samtal med i all oändlighet. Med Hoffie kan man grundligt gå igenom sitt så kallade känsloliv. Med Krillan kan man fett intressanta och smarta diskussioner. Jossie kan man alltid hitta på nåt knäppt och alldeles oerhört dumt med. Med Jänfär kan man vara som man alltid har varit, dvs sne i huvvet. Med Sagis kan man skratta tills man går i tusen bitar.

FannyManny är min raka motsats, så med henne kan man göra allt som man annars inte gör. Med Evert kan man alltid vara lugn, hon är nämligen den snällaste människa som någonsin vandrat i ett par skor. Fia-Lotta gillar att göra massa grejer och är positiv som få (något en negativ själ som jag kan behöva en dos av). Babe är babe, no need to explain. Carro är tjejen som vågar göra saker på sitt sätt och Mimmo hon utforskar världen och kan därefter berätta för mig så att jag slipper åka själv (törs int...).

NI ÄR BÄST ALLIHOPA

Hoppas ni kan stå ut med mig forever and ever. 

Heddå


Sex. Min dag

Kategori: Allt möjligt

Idag är jag ledig. Som igår och i förrgår och imorgon. Trots bristen på jobbdagar så tänker jag slösa lite slantar ikväll. Ska nämligen gästa en inflyttningsfest hos min kära vän Sofia. Och på inflyttningsfester så vet vi ju alla vad som brukar drickas. 

MINTTU 


Eller ja, andra grejer också. Men denna dära tandkrämssmakande gudomligheten skall jag förtära ikväll. Förhoppningsvis i hanterbara mängder (man vet dock aldrig). Turligt nog ska jag sova över hos en annan kär vän med ytterligare en kär vän. Så vi får väl ta hand om varandra. 

Just nu sitter jag i soffan och glor på diverse sorters skidåkning. En perfekt uppladdning.

Heddå


Har grundat med ananas både på och i mage.
(Ha ba hunnit sminka ögonbrynen än.)
Fem. Vad är kärlek?

Kategori: Allt möjligt

Den här frågan har för många svar för att egentligen få ställas till min utomordentligt sönderblåsta hjärnkapacitet. Jag har nämligen åkt slalom, på ett berg (precis som man brukar ja) och där uppa berge så blåste he så in i norden. Det leder till att det känns som om hela min fabulösa hjärna har försvunnit och kvar i huvudet finns bara ett vinande. Eller en vinare. För en sådan är ju heller inte så smart.

To the thing: Kärlek är att åka pulka med min underbara lillasyster. Kärlek är att mata vår hund ville med godisar samtidigt som han ylande skuttar runt, runt som en galen rumpnisse. Kärlek är att stå i Fjällräven center och se Modo vinna. Kärlek är att dricka äckligt vin och spela spel med sina fantastiska vänner. Kärlek är att stå bredvid mamma och se sin bror vinna en fet jäkla skotertävling. Kärlek är att mysa i mormors soffa med en trevlig bok, torra kanelbullar och lingondricka. 

Och kärlek är att hela tiden tänka "Det här måste jag berätta för Tobias då jag kommer hem."

Heddå
Fyra. Det här åt jag idag (Eller igår...)

Kategori: Allt möjligtFrukost: Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii och surdegsknäcke med leverpastej och smörgåsgurka. Fast jag åt tre kiiiiiiiiiiiiiwiiiiiiiiiiiiis inte en. Hihihihihihi
Lunch: Ingenting


Eftermiddagsfika: Chicken nuggets, sötsur sås och riiiiiiiiiis.


Middag: Bärry körsbärsyoghurt (Det godaste jag vet!!!)


Kvällsfika: Två skinkmackor, lingonyoghurt och apelsinjuice.


Jag har ibland lite udda matvanor, ja. Det kan möjligtvis bero på att när jag jobbar kvällspasset från klockan 16 så har jag ej någon middagsrast och måste därför trycka den fetaste måltiden av de alla precis innan jobbet. Så nu vet ni. Spännande va? 

Heddå