Sju. Min bästa vän

Kategori: Allt möjligt

Men alltså nej, jag har inte en bästa vän. Jag har en Boobilicous, en Hoffie, en Krillan, en Jossie, en Jänfär, en Sagis, en FannyManny, en Evert, en Fia-Lotta, en Babe, en Carro och en Mimmo.

Ja tolv styckna fick jag det där till. Nu kan man ju tro att jag är en såndär flicka som bara måste ha massa vänner för att vara cool. Fast det behöver jag inte, för jag är så sjukt cool ändå. Ohyes. 

Förklaring: alla dessa tjejer är så olika och kompletterar mig och min lilla personlighet något alldeles fantastiskt bra. Boobicious kan man ha sportfanatiker-samtal med i all oändlighet. Med Hoffie kan man grundligt gå igenom sitt så kallade känsloliv. Med Krillan kan man fett intressanta och smarta diskussioner. Jossie kan man alltid hitta på nåt knäppt och alldeles oerhört dumt med. Med Jänfär kan man vara som man alltid har varit, dvs sne i huvvet. Med Sagis kan man skratta tills man går i tusen bitar.

FannyManny är min raka motsats, så med henne kan man göra allt som man annars inte gör. Med Evert kan man alltid vara lugn, hon är nämligen den snällaste människa som någonsin vandrat i ett par skor. Fia-Lotta gillar att göra massa grejer och är positiv som få (något en negativ själ som jag kan behöva en dos av). Babe är babe, no need to explain. Carro är tjejen som vågar göra saker på sitt sätt och Mimmo hon utforskar världen och kan därefter berätta för mig så att jag slipper åka själv (törs int...).

NI ÄR BÄST ALLIHOPA

Hoppas ni kan stå ut med mig forever and ever. 

Heddå


Kommentarer

 • Matilda säger:

  Låter underbart :D härlig beskrivning av vännerna dina!

  2012-03-04 | 17:08:41
  Bloggadress: http://matildasodergren.blogg.se/
 • Babeeen säger:

  babe är babe, no need to explain hahahaha. så jävla bra!

  2012-03-04 | 17:28:09
 • krille säger:

  smickrande bild

  2012-03-04 | 19:12:28
  Bloggadress: http://kusins.tumblr.com

Kommentera inlägget här: