Sånt som händer....

Kategori: Allt möjligt

I tisdags var jag stressad, på dåligt humör och allmänt less på livet och dess knepigheter. Det enda braiga var egentligen att min kära mor skulle komma och hämta mig efter jobbet. När klockan väl slagit fem nästan sprang jag ut till mitt skåp, kastade på mig min fula, trasiga, fruktansvärda jacka och virade min fina, mysiga, kristin-köpta sjal runt halsen ett varv. Därefter rusade jag med elefantkliv ut genom dörren och hoppade in i min mors nattsvarta Mercedes. 

Ni vet ju att efter att man satt sig i en bil så brukar man stänga dörren. (Japp, jag är säker på att det är så!!!) Så jag gjorde det. Det fanns dock bara ett litet, ynkligt problem.
MIN FÖRBANNADE JACKA HÄNGDE I VÄGEN
Och i den förbannade jackan huserade min älskade mobil. Den låg där så oskyldig och söt och vilade lite, liksom sov. Men ögonblicket efter att jag smällt igen bildörren så slocknade min lille mobils liv för alltid...

Som ni troligen kan se, if you have eyes. Så är det inte bara en spricka. Det är cirka en miljard sprickskruttar. Vilket betyder att om man touchar skärmen så får man glassplitter i fingrarna. OJ VAD SKÖNT DET ÄR!!!!

Jaja. 

Heddå

Vi är i alla fall bra på att äta

Kategori: Allt möjligt

Ikväll kom tre av mina små flickevänner hit. Booban, Mimmo och Hoffie. Med dessa tjejer har man aldrig tråkigt, men det man framför allt aldrig har tillsammans med dem är en tom och kurrande mage. Idag bjöds det på vickningschips, dip, morötter, gurka, jordnötter och dricka. Dessa attiraljer ställdes fram prick klockan 20.

.....

Klockan 20.25 såg skålarna ut såhär:
Så kan det gå när fyra personer som gillar goda saker ställer fram snackset 1 timme innan den egentliga höjdpunkten på kvällen ens har börjat. Roligast av allt är dock att det är en gurkbit kvar som ni ser på bilden. Denna ensamma lilla gurka låg kvar där enda tills undanstökningen när alla gått hem. Stackars lilla mobbade gurksatan. 

Jaja, Loreen vann och nästa år ska jag åka till Globen, eller vart det nu ska vara. (Jag har älskat Eurovision så länge jag kan komma ihåg. Ett av de starkaste minnena från tävlingen som jag har är från när Danmark vann år 2000. DET TRODDE NI INTE OM EN COOLING SOM MIG VA???)

Heddå

"Det bästa som finns i Fridolinas värld" Plats nummer tre

Kategori: Allt möjligt

Hallå där, köp blåbär!

På topp tre av "Det bästa som finns i Fridolinas värld" så kommer frukost på en hedrande tredjeplats. (Har inte tänkt ut vad som kommer etta och tvåa än, men det ska nog vara löst inom några dagar. You have to vänta med stoooor spänning. CLIFFHANGER eller vad det heter.)

Detta åt jag idag:Naturell youghurt med müsli, solrosfrön och honiiing. Ett glas med Päronad (Ja, det heter så, jag hittade inte just på det. Alltså det är säkert!!! Det heter Päronad, kommer från Brämhults.) Och en smörgås med (eeh måste gå till kylen och kolla...) basturökt karré. Det är alltså inte extrasuperfet skinka.

Bra då var det utrett och klart!!!!

Heddå

Håhåjaja

Kategori: Allt möjligt

Så tog VM slut på ett mycket otrevligt vis. Och jag har bara lust att gråta för jag vill ju helst se hockey varenda dag, varenda minut. (Kanske måste börja följa NHL slaviskt nästa säsong...) Det sämsta av allt i detta VM måste ju förutom att Sverige åkte ut i kvarten med ett lag bestående av 16!!!! NHL-spelare vara att min favorit Victor Hedman har spelat som en jävla kratta. En riktigt sliten, trasig kratta med endast tre pinnar kvar på. 

Jaja. 

Bara att ta nya tag och börja ladda inför fotbolls-EM då. Men guuuuuud se tråkigt det är att se på fotboll i jämförelse. Bollen rullar fram i en km i timmen. Så fort någon petar på en motspelare så gör denne ett svanhopp rakt ner i gräset och grinar så högt att hela stadion måste hålla för öronen. NÄ TACKA VET JAG HOCKEY.

Jag är inte bitter. 

Heddå


Grimasera

Kategori: Allt möjligtJag satt och kikade på lite webcam-bilder på min kära dator och upptäckte då dessa. Ni måste ju ba hålla med om att de är exemplariskt vackra?

Min poäng med detta inlägg var dock två andra saker.
Ett: Jag har marinerat kyckling så Tobias måste komma hem och grilla dem nu
Två: Jag tycker att grimas är ett oerhört konstigt ord. Hur kan det liksom stavas grimas, när uttalet är griiimaaasch? Grimas, grimas, grimas.

Alltså stavar jag det ens rätt? Blir helt förvirrad här.


Heddå

Har jag sprungit eller ej?

Kategori: Allt möjligt

Ledtråd 1:
Pannband, pulsklocka och hörlurar ligger slängda i en hög på byrån
Ledtråd 2:
Det står ett par springskor precis innanför dörren, som att de vore avtagna i en väldig brådska.
Ledtråd 3:
Det sitter en människa med uppsatt hår och illrött ansikte i soffan med handduk som klädselVad tror ni?

Panik

Kategori: Allt möjligt

Hej jag heter Frida och jag är ganska lat. 

I alla fall så är det så att jag om knappt fyra veckor ska springa ett så kallt lopp. Blodomloppet. Detta lopp är "bara" 5 km och jag vet att jag kommer orka springa hela sträckan. Men, jag har ju lite andra målsättningar än att bara komma runt.
1. Springa snabbare än mamma.
2. Komma under 30 min.

Alla ni som springer jättesnabbt behöver ej yttra er nu. Under 30 min är inte så snabbt, det vet jag. Men har man som jag en stadig kroppshydda, elaka benhinnor och en förmåga att bli förkyld vareviga gång träningsfliten slagit in så är det ett lagom mål. Tror jag.

Det gäller ju också att övervinna den där latheten jag nämnde här ovan. Så för att sätta lite press på mig själv så skriver jag nu att imorgon SKA JAG SPRINGA MINST 4 KM. Det är en deal.

Heddå


Kommer ej va såhär nöjd imorrn innan löpningen