Max

Kategori: Allt möjligtDet här är Max. Han bor här nu.

Heddå

Födelsedagsmiddag

Kategori: Allt möjligtHär sitter jag och funderar (och dricker dagens lunch....). Väntar på att besökarna ska komma SÅ VI KAN ÄTA. Jag har lagat trerättersmiddag nämligen, broccolisoppa, laxfilé och potatis plus chokladtårta. Min kära mor Stina fyller år, 43. Själv trodde hon att hon fyllde 44 när jag frågade, fast sen kom vi fram till att det stämde ju inte. 

Så kvällen är alltså reserverad för tårtätande och annat trevligt!!!!

 
 
 


Heddå
 

Prickiga klänningar och störande låtar

Kategori: Allt möjligtSnodde denna lista från Pelle. Saker som gör mig glad OCH SOM JAG GILLAR!!!
Film: Senaste filmen jag såg var The Avengers, men alltså nej, den var inte bra. En film jag nyss såg och gillade är Extremely loud and incredibly close. Så se den i stället!!!
Låt: Il pulcino pio - Pulcino pio är en makalöst störande låt. Så störande så att den blir bra. 
Album: Inget har ännu slagit Florence + the machines Ceremonials trots otaliga timmar på tråkig buss. Mmm!
TV-program: Masterchef med Gordon Ramsey. Mycket ilska, skitsnack och god mat. Perfekt kombo!! 
Klädesplagg: Min gröna klänning med vita prickar som hänger på en galge och har hängt där sedan april. Har för feta axlar för den..... Men den är så fin så jag blir lycklig av att se den. 
Plats: Soffhörnet, behöver ingen närmre beskrivning.
Hår: SKA FIXA PÅ TORSDAG. Äntligen. 
Svordom: Järnspikars
Person: Tobbe, för han diskade efter maten. Älskar honom. I alla fall tills han kastar kläder på golvet nästa gång.......
Blogg: Hanapee, min idol.
Mat: Är gott.
Webbsida: Hmmmmmmmm, vk.se är ganska kul. I alla fall vissa kommentarer. Älskar i allmänhet att läsa kommentarer till olika artiklar.
En människa som gör mig glad. LILLASYSTER!


Nya skräcken

Kategori: Allt möjligt

Jag är numera en så kallad student. En såndär som klagar på hur lite pengar den har och som endast och allena käkar nudlar 14 gånger i veckan. Fast det var inte sant, inte nåt av det där. Än så länge lever jag i illusionen att en lagom saftig lön kommer infinna sig på mitt konto varje månad den 25. Den illusionen kommer nog inte dö förrän den 26 oktober när jag får lönen för de tre extradagarna jag jobbar nu i september. 


Jag har heller inte sökt något csn-stöd än. Jag är rädd för csn. Som om det inte redan räckte med saker att vara rädd för. Nu utökas följande lista alltså. (Den dagen jag dör så kommer den vara så makalöst lång så det kan ni aldrig förstå.)

1. Hissar
2. Båtar
3. Spindlar
4. Spöken
5. Vägglöss
6. Åka bil med ligister (OBS! jag får köra fort)
7. CSN

Några punkter jag kom på nu. Men csn alltså. What to do? Är det någon vänlig själv som kan förklara denna djungel för mig. Jag läser olika saker överallt. Hur mycket får man tjäna och fortfarande vara berättigad stöd exempelvis? Och borde man låna max eller ska man vara snål som en sill?

Ba berätta.

Heddå


fin bild