Spring för livet om det är dig kärt

Kategori: Allt möjligt

Jag har sprungit. Idag och i tisdags.
 
Jag har ont. I benen och i fötterna.
 
Har antagit en utmaning som går ut på att i sex veckor följa ett träningsprogram med tre olika löppass i veckan. Det  är nämligen så att jag planerar att springa Blodomloppet (5 km) där i maj/juni någon gång och jag insåg att det nog vore en idé att sätta igång och träna nu då. 

Jag har konstigt nog en ytterst välutvecklad förmåga att bli lat ibland. Så när jag nu känner mig hyffsat taggad så är det bäl bäst att bara köra på. Vill ju faktiskt inte bli ihågkommen som hon som sprang så sakta att det hann bli morgon när tävlingen kommer där i Maj. Gud så pinsamt det hade varit alltså. 

Bara för att peppa mig själv och min inre löparguru så har jag beställt nåt proteinpulver också. Och käften med er, jag vet att det troligtvis inte funkar. MEN MAN SKALL EJ UNDERSKATTA PLACEBO. 
Kommer känna mig som värsta olympiska superlöparen när jag efter ett tre km långt pass sörplar i mig ljudligt. 
 
Jaja.
'
Heddå
 

Har kanske världens bästa bilder jag.

Lite trivsamt svammel såhär på kvällskvisten

Kategori: Allt möjligt

Nämen hejsan alla! Här e ja. 

Jag kände mig lite sugen på att skriva idag. Frågan är när det hände senast? Kanske var det mitt senaste inlägg som kändes en aning drastiskt, jag menar, det lät så sorgligt att bloggen var död. Blev nästan lite ledsen när jag läste det efter publicering.
 
I alla fall så har jag flyttat från fel sida av stan tillbaka till rätt. Det känns så otroligt fantastiskt så det kan ni aldrig förstå. Tänk att nu kan jag gå till jobbet, i stället för att åka buss i dryga 40 minuter. Och att cykla dit, det ska vi knappast ens tala om. Det går så fort som en grisblink. 

Jag har så mycket tid nu förstår ni. Så mycket tid så jag planerar att börja träna kontinuerligt igen (fick tänka till på det där ordet, klockan är mycket ju..). Visserligen har jag sedan igårmorse använt min tid till att se en hel säsong av en serie på netflix. Jaja, jag har promenerat en dryg timme samt joggat intervaller i en halvtimme också. Och jobbat.

Ohyeah, jag är så effektiv.

(PS. VILL NÅGON GÖRA EN NY DESIGN ÅT MIG? DEN BEHÖVER EJ VARA AVANCERAD. DS.)


Heddå
 
Försöker se ut som Max